Nuxe Huile Prodigieuse

Posted in Deauty, haar, huid, luxe, Nuxe, Olie by
In de Deautybox van maart zat een heerlijk cult product, deze Nuxe Huile Prodigieuse. Wil je weten waarom het zo heerlijk is? Klik dan verder!

Ten eerste voelt deze fles heerlijk luxueus aan met haar gouden dop en glazen verpakking. Het staat mooi op je toilettafel.
Nu, wat is juist? Een droge olie zoals deze kan je op verschillende manieren gebruiken. In je haar, op je lichaam en op je gezicht. Multi-use, daar hou ik van! Droog plekje? smeert er wat olie op en je hebt een heerlijk zachte huid. 
Olie, denk je, is dat niet super vettig? Nee, wanneer ik deze op mijn droge benen smeer trekt hij onmiddellijk in en blijf ik achter met een gevoede, glanzende huid. Helemaal geen vettig gevoel, maar eerder echt droog (in de zin van niet nat natuurlijk), alsof je niets hebt gesmeerd. Je moet er wel van houden maar erg handig wanneer je erna in je jeans moet kruipen! Toch is je huid instant zacht!
Ik gebruik het ook graag in mijn haar, op de punten weliswaar, voor wat extra voeding. Heerlijk vinden ze het! Na een wasbeurt wat olie in je haar geeft je nog wat extra voeding en glans.
Ook op mijn gezicht gebruik ik deze, kan helemaal geen kwaad wanneer je geen vette huid hebt en af en toe last hebt van een droog plekje.
De ingrediënten zijn ook dik in orde, behalve de parfum. Door deze hoeveelheid parfum zou ik hem niet gebruiken op je gezicht als je een gevoelige huid hebt. Voor de rest enkel heerlijke, voedende boters en oliën zoals macademia olie, amandelolie, olijfolie, zonnebloem enz.

Een nadeel, de dop! Probeer zeker niet te gieten want dan heb je veel te veel. Key tot dit product is zeker ook doseren want met te veel olie ben je niets! Ik zet mijn hand tegen de opening en draai dan de fles om, en dan weer recht. Zo heb ik nooit te veel product op mij handen. Even tussen je handen wrijven en je kan beginnen met verwennen!
Valt het op dat ik fan ben?
Deze fles bevat 30ml en is zo niet te koop.
Hoe dan wel?
50ml – €19.90
100ml – €32
Waar?
Bij je apotheker en volgens mij ook bij de Inno (correct me if I’m wrong)
Hou jij van het gevoel van een droge olie?
Llady Blue Berry

30/04/2013
/
Previous Post Next Post

2 Comments

 • Reply Anne Solveig

  Klinkt fijn!

  30/04/2013 at 08:24
 • Reply Zoë

  Klinkt heerlijk! Ik hoorde al dat hij naar de Monoï De Tahiti ruitk, love it 🙂

  02/05/2013 at 18:20
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  You may also like