Music of the moment

Music of the moment, een rubriek waarin ik jullie laat zien en horen welke liedjes mijn hart sneller laten slaan. Ik heb een vrij brede muzieksmaak dus je zal van alles en nog wat tegen komen hier.

Birdy – Shelter
Birdy heeft een prachtige stem en laat me helemaal wegdromen!
Foo Fighters – Walk
Iets heel anders maar ook super, de Foo Fighters. Ik zag ze op Pukkelpop dit jaar en man wat was dat zalig! Dave springt van hut naar haar op het podium en hij had heel de wei mee. Dit is een van mijn favoriete liedjes van hun maar er zijn er nog veel meer. Mijn zusje is grote fan, ik heb heel het concert met haar zitten bellen.
Adele – Someone like you
Misschien niet zo origineel maar ik hou van dit liedje! Ik kan het bijna spelen op piano! Adele heeft werkelijk een prachtige stem!
Mumford & Sons – Little lion man
Dit is de versie van op pukkelpop 2010. Al twee jaar geleden dat ik daar in het publiek stond. Heerlijk om vrolijk rond te hoppen! Niemand kon stil staan tijdens dit liedje. Kippenvel!
Jack White – Seven nation army
Jack White, man wat een held! Dit was Werchter dit jaar en ik stond vooraan. IEDEREEN kent dit liedje wel en beeld je in dat ongeveer 60 000 mensen dit meezingen en jij daar tussen staat! Heerlijk gewoon. Dit was het beste optreden dat ik ooit al zag en ik was niet eens fan van hem hiervoor.
Zo, 5 is wel ene mooi getal om mee af te ronden! Enjoy!
Llady Blue Berry
01/02/2013
/
Previous Post Next Post

Leave a Reply

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

You may also like