MUD lipstick & lip pencil / review

Posted in lippen, MUD by

1

Vorige zondag kreeg ik voor mijn verjaardag dit lipduo van mijn tante en nonkel. De MUD Satin Lipstick in de kleur Lady Bug en het Lip Pencil in de kleur Red. Ze kennen me goed!

2

Make-up designory is in België niet super bekend maar is daarom niet minder goed. Ik heb er al een oogschaduwpalet van waar ik ontzettend tevreden over ben ik dus was blij toen ik deze twee kreeg. MUD heeft trouwens ook een aantal schoonheidsscholen in België, eentje vlak bij mijn kot in Gent zelfs.

3

De Satin Lipstick zit in een mooie strak zwarte huls met zilveren details. Niet alleen het logo is zilver maar ook de platte onder- en bovenkant. Ook leuk, hij kwam in een mooi doosje. Belachelijk misschien, maar ik vind dat een pluspunt.

4

Lady Bug is een dieprode kleur met een koele ondertoon (denk ik, ben hier slecht in). Een klassieker als je het mij vraagt!

5

6

De kleur heeft ver weg wat oranje, brengt soepel aan en droogt mijn lippen niet uit. Ik gebruik vooral matte lipsticks maar dit effect vind ik ook erg mooi. Hij voelt erg zacht aan en de kleur vind ik ook echt super.

7

Full face. Excuses voor de grauwige foto’s trouwens maar met dit weer is het moeilijker om mooie foto’s te nemen.

8

Ik gebruik zelden of nooit een lippotlood. Waarom niet? Geen idee want elke keer ik er wel een gebruik denk ik, dit moet ik vaker doen. Dit is een standaard potloodje wat je moet slijpen. Zo behoud je altijd die scherpe punt.

9

De kleur komt vrij goed overeen met die van de lipstick alleen moet ik nog wat oefenen met aanbrengen. Het was al zeker een jaar geleden en ik ben het precies wat verleerd. Zo als kleur op zich vind ik hem zeker ook erg mooi, hij is wat warmer dan de lipstick. Hij voelt trouwens wel erg zacht aan en ook aanbrengen verloopt soepel.

10

En hier heb je dan de lipstick over het potlood aangebracht. Hier lijkt hij erg oranje maar dat komt door de lichtinval. Doordat je een potlood onderaan aanbrengt blijft de boel een stuk langer zitten. De houdbaarheid van de lipstick op zich is ook niet slecht maar niet te vergelijken met een matte lipstick die je lippen ook nog eens een stain geeft. Na een maaltijd moet je deze echt wel bijwerken, ook met lippotlood eronder.
Ik ben erg tevreden van beide producten en heb weinig minpunten op te merken. Al zijn er wel wat betere producten te koop voor die prijs. Ook weet ik niet of ze testen op dieren, die mail is verzonden en hier kom ik op terug wanneer ik meer weet.

lipstick: 3.8g – €21.50
potlood: 1.1g – €19.50
Beide te koop in de MUD webshop en gespecialiseerde winkels.

Hanna

RelatedPost

Previous Post Next Post

3 Comments

 • Reply Sarahdise

  Ik heb een cursus gevolgd bij MUD en deze zat in onze kit. Ik vind het zelf een heel mooie kleur. Irl is hij idd minder oranje 🙂
  Sarahdise recently posted…Mini-NYX haulMy Profile

  08/10/2015 at 10:54
  • Reply LadyBlueBerry

   Ja ik moet dringend wat bijleren over de instellingen van mijn camera. Ik krijg kleuren nooit zo mooi over.

   21/10/2015 at 22:32
 • Reply beautifulday4makeup

  De lipliner zou ik ook wel in mijn make-uptasje steken
  beautifulday4makeup recently posted…Freedom Lipstick Roze tintenMy Profile

  09/10/2015 at 09:37
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  You may also like