Mijn leven zoals het is: juli

Vandaag geef ik jullie weer een kijkje in mijn leven door middel van foto’s. In juli kon ik lekker ontspannen in Griekenland, moest er wat gewerkt worden en begon ik weer met studeren. Heel wat afwisseling.

Mijn overgrootmoeder werd alweer 97 en dat moest gevierd worden. Hier zie je het hoofdgerecht.
En de hapjes voor bij de koffie en thee.
En vlak daarna vertrokken we met de hele familie richting Corfu in Griekenland. Lekker zeilen!
De zee was enorm plat dus hebben we twee keer dolfijnen kunnen spotten. Eerst een koppeltje en later een groepje van 5. Wat een prachtige dieren! Ze zijn wel enorm groot en snel maar zo leuk om ze in het wild te zien. Ze zijn ook zo enorm speels, ze vinden het geluid van onze motor super en komen er dus op af.

Prachtig!

Naast zeilen was er ook wat tijd over voor andere dingen. Mij krijg je hier in eider geval niet meer op. Het was leuk maar de lichte hersenschudding die ik er aan over hield was wat minder. Onze chauffeur was vrij wild.

Eindelijk eens een mooie foto van ons.

 Nog meer dolfijnen!

Cheese! Ondanks dat ik een week in de zon heb gelegen ben ik nog steeds melkfleswit.

Oei
Het uitzicht was ook weer prachtig. Hier ben ik trouwens het anker aan het neerlaten.

Gezellige baai.

Apperitivo.

Volgens mij was dit een carpacio van inktvis maar ik twijfel.

Lekker visrestaurantje.

En een mooie zonsondergang om mee te eindigen. Het was een erg leuke reis!

Gezellig met het hele gezin naar een optreden van Melody Gardot, allemaal om de papa een plezier te doen.

Na mijn vakantie ging ik aan de slag als redder en daar moest ik deze prachtige t-shirt dragen. Hij was veel te groot en ook nog een geen vrouwenmodel. Achja ik heb toch mooi centjes verdient om mezelf eens te verwennen.

Mijn examenresultaten waren, zoals jullie misschien wel weten, dus stelde ik een strak schema op om te leren.

Nieuwe aankoopjes!

Dit boek las ik tijdens mijn vakantie en konden jullie al voorbij zien komen in mijn favorieten.

Mijn redders tijdens deze hete dagen, water om te drinken en water om te sprayen.

De muggen hebben me goed te pakken gehad!
Op deze foto zie je mijn ombre best goed. Het is wel al een maand oud en op dat moment had ik het net gewassen.

Mijn zusje filmde haar nagellakcollectie, video volgt nog!

Mmhhhh.

Ontspannen met een filmpje!

Een heerlijke blikken doos voor cornflakes!

Dit is het beste in de wereld! Mijn zusje was jarig dus ook dat moest gevierd worden! Hier zie je de twee heerlijkste dingen op aarde, avocado en sint jacobs vruchten.

Dit vind ik zelf wat minder, maatjes.

Heerlijke tapenade!

En een heerlijke zalmtartaar!
Zo dat was het! Een heleboel maar dat maakt alvast de volgende goed want die gaat erg saai zijn! Leve herexamens!
Wat deden jullie afgelopen maand?
Llady Blue Berry

06/08/2013
/
Previous Post Next Post

Leave a Reply

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

You may also like