Mijn leven zoals het is: april 2014

Elke maand geef ik jullie een kijkje in mijn leven door middel van foto’s. Sommigen zijn al voorbij gekomen op mijn Instagram maar niet allemaal.
Deze maand erg weinig foto’s en dat wel om verschillende redenen. Het was paasvakantie/blok, mijn vader werd aangereden met zijn moto en mijn overgrootmoeder stierf. Foto’s van ziekenhuizen en begrafenissen zijn niet dingen die ik graag deel via internet. April duurde wel wat langer dan die 2 weken dus ik heb nog wat leuke foto’s. Klik snel verder.

Ik begin Spotify meer en meer te ontdekken. De afspeellijsten zijn mijn nieuwe verslaving. Deze is zo ongelooflijk fout maar oh zo fijn.

Floor nam een heel erg lange video op. Die kan je hier bekijken.

Mijn nichtje was jarig en dit zijn 2 van haar huisdieren, een reuzenkonijn en een dwerghamster. Gekke beesten. Vroeger had ik trouwens ook drie dwerghamsters.

Zoals ik al vermelde had mijn papa een ongeluk met zijn moto (for the record: hij was niet in fout). Wonder boven wonder had hij enkel een gebroken arm. Duffy vond zijn armsteun, of hoe je het ook noemt, erg leuk om mee te spelen.

Mijn zus zorgt goed voor deze arme student.

Nogmaals, dank u Floor! En ja hoor, deze maakt ze helemaal zelf, from scratch.

Ik kocht 2 paar nieuwe schoenen bij Avance. Yay of Nej?
Voor deze ene keer kocht mama de Goed Gevoel. Er zat namelijk een box van Rainpharma bij! Mijn review kan je hier lezen.

Dit monster kijkt altijd zo zielig! Net alsof ze nooit eten of knuffels krijgt van ons.

Ik deed een kuur van Rainpharma. En ook hier schreef ik een review over. Jongens ik maak nogal reclame voor mezelf deze post!

Again, Thanx sis!

De paasvakantie was voorbij en ik moest, met al mijn studiemateriaal (1000kg) terug naar Gent. Mama en oma brachten me dus en we gingen gezellig iets eten bij café René. De croque René is ongelooflijk lekker! Lekker krokant broodje met guacamole, kaar en kip.

Ik bestelde een Filofax maar het ringetje sloot niet volledig terwijl ik heb niet eens had geopend. Gelukkig mocht ik hem terugsturen en heb ik al een andere.

Ik kreeg een leuk pakket van Demake-up. De review volgt nog!

Eindelijk kon ik mijn zus nog eens overtuigen om Singstar te spelen. Ze zing heel de dag door maar wil het nooit met mij spelen. Bang om te verliezen denk ik want dat was ook wat ze deed. Hehe!

Mijn mama was jarig in maart maar nu pas konden al haar vrienden langskomen om het te vieren. Vermits mijn papa niet kan koken door zijn arm en mama niet te veel stress kan verdragen kwam de traiteur. 1 probleem, hij kon enkel ’s middags. Zo kwam het dus dat Birger en ik alle ingrediënten die hij had gebracht mooi op een bordje moesten schikken, naar zijn voorbeeld natuurlijk. Je wil niet weten hoe lang je aan zo’n bordje zit en dit waren maar de hapjes. Toch trots dat we zo iets konden.

In Gent is sinds kort een AH! Zo goedkoop, echt niet normaal. En de verschillende soorten hagelslag, pindakaas en noedels zijn geweldig. En toevallig fiets ik er elke week voorbij.

Ik stond op met rare rode puntjes op mijn hand. Geen idee wat het is maar een allergie aan bv. handcrème kan niet vermits het enkel op mijn rechterhand is. Iemand een idee?

Een Filofax betekend ook dat ik dringend wat leuke sticky notes, stickers en pennen moest shoppen. Oh en Kruidvat kan ik natuurlijk niet overslaan.Maar alles behalve het blauwe potlood had ik nodig vermits mijn mascara, deo, concealer, bruin oogpotlood, nagelvijl en wenkbrauwpoeder op waren.
En dat was het weer voor deze maand. Ik hoop dat mei iets leuker wordt zonder ziekenhuisbezoeken of sterfgevallen maar er zijn nu al een paar leuke dingen in het vooruitzicht!
Wat deed jij afgelopen maand?
Llady Blue Berry
03/05/2014
/
Previous Post Next Post

2 Comments

 • Reply Essential Honesty

  YAY for the shoes!

  05/05/2014 at 08:40
 • Reply LadyBlueBerry

  Haha bedankt!

  05/05/2014 at 11:08
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  You may also like