Mijn favoriete lipsticks voor de zomer

1

Vandaag laat ik jullie mijn favoriete lipsticks voor de zomer zien. De keuze was verschrikkelijk moeilijk maar ik heb het kunnen beperken tot 6 verschillende kleuren.

2

Zoals je kan zien ga ik in de zomer graag voor felle roze kleuren. Van links naar rechts zie je Impassioned van Mac, Rose Opéra van Yves Saint Laurent, Viva Glam Miley van Mac, Smooth Berry van Essence, Ninon Pink van & Other Stories en Rhubarb Rouge van So Susan.

3

Vraag me niet om ze te ordenen van nummer 1 favoriet naar nummer 6 want dat is onmogelijk. Ze staan in willekeurige volgorde. Zoals je ziet ook geen gekke glitters maar vooral een (semi) matte finish.

4

Impassioned is lekker fel en heeft een romige finish. Voor een volledig artikel over elke lipstick kan je op de naam klikken. Daar bespreek ik de kleur in detail.

Rose Opéra kocht ik in New York en ik heb hem al zo ontzettend vaak gebruikt. De andere kleuren zijn vrij fel en passen niet altijd bij mijn kleding of make-up look maar voor die gelegenheden grijp ik naar Rose Opéra. Ik ben enkel niet zo’n fan van de geur en de smaak.

Viva Glam Miley is volgens mij niet meer te koop (verbeter me als ik fout zit want ik ben al lang niet meer in een Mac winkel geweest). Deze lijkt best wel hard op Impassioned en iemand die geen lipstick freak is zal het verschil waarschijnlijk niet zien. Deze is nog net wat feller en daarom misschien wel iets leuker.

5

Smooth Berry heb ik al erg lang en die heb ik ook al ontzettend vaak gebruikt. Hij blijft het beste zitten van alle lipsticks  en overleeft makkelijk de dag. Deze is helaas niet meer verkrijgbaar maar volgens mij zit hij nu in een andere verpakking. Door de goede houdbaarheid is dit de perfecte kleur voor een avondje uit.

Ninon Pink heb ik nog niet zo lang maar is nu al een favoriet. & Other Stories heeft erg goede lipsticks en ook deze is een hit. Deze is wat koeler van kleur en valt enorm op. Zoals al de rest hier, aangename structuur en lange houdbaarheid.

Rhubarb Rouge heeft de fijnste structuur van de 6. Hij hydrateerd mijn lippen en voelt heerlijk zacht aan. Ook de kleur is weer helemaal geweldig.

Zo dat waren ze allemaal! Hopelijk heb je wat nieuwe kleuren ontdekt. Laat me zeker weten wat jou favorieten zijn!

Hanna

Previous Post Next Post

6 Comments

 • Reply Amy - The Pink Perfectionist

  Viva Glam Miley is hier ook groot favoriet! Ik heb hem een maand of 2-3 geleden ofzo gekocht en toen lag hij alleszins toch nog in de winkel 😀
  Amy – The Pink Perfectionist recently posted…Haar update: I DID ITMy Profile

  27/07/2015 at 09:26
  • Reply LadyBlueBerry

   Volgens mij hangt het gewoon af van winkel tot winkel. Ze blijven hem verkopen tot de voorraad op is maar die voorraad lijkt mij wel een stuk groter dan andere LE.

   29/07/2015 at 12:23
 • Reply beautifulday4makeup

  Smooth berry is echt een toppertje 🙂

  27/07/2015 at 13:51
  • Reply LadyBlueBerry

   Inderdaad!

   29/07/2015 at 12:22
 • Reply Bibiane

  Die Miley lipstick vind ik er zo leuk uitzien, maar als ik hem zelf op heb ben ik net een clown

  28/07/2015 at 22:42
  • Reply LadyBlueBerry

   Ach dat zal wel meevallen :p

   29/07/2015 at 12:22

  Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  You may also like