Mijn favoriete lippenbalsems

Vandaag laat ik jullie mijn favoriete lippenbalsems zien. Klik verder om ze te zien.

Als eerste de Blistex lip relief cream. Hij is de beste lippenbalsem tegen echt zwaar gespleten lippen met velletjes. Hij tintelt op je lippen en hij smaakt heerlijk! Binnen no time zijn je lippen weer gezond.

Enkel de verpakking valt me wat tegen, ik heb liever een stick of een potje. Deze is verkrijgbaar bij Kruidvat en bevat 6ml.

De Super nourishing lip balm van Sephora. Hij ruikt naar vanille en je kan zien hoe vaak ik hem al heb op gedaan. Hij is niet zo zuinig, hij laat een echt ‘laag’ achter op je lippen. Ik vind hem wel lekker voor overdag. Hij is verkrijgbaar bij Sephora en bevat 3.5g

Yes to.. is echt een van mijn favoriete merken. Deze Yes to carrots lip butter is 95% organisch en is niet getest op dieren. De heerlijke geur van munt tintelt op je lippen en het maakt je lippen lekker zacht. Ik kocht deze bij De Tuinen en de stick bevat 4.25g

Nog een Sephora lippenbalsem, deze keer met spf 15. Ik kocht deze op vakantie in Frankrijk omdat mijn lippen niet tegen de zon konden. Het helpt echt en nu ga ik niet in de zon zonder dit potje. Het is wel vrij plakkerig moet ik toegeven.

Dan dit potje. Ik kreeg het heel lang geleden van mijn grootmoeder en ik heb geen flauw idee van waar het komt. Ik heb hem echt al ongelooflijk veel gebruikt en hij raakt maar niet op. Hij bevat 15ml en bestaat vooral uit vaseline. Ook zit er spf4 in.

Als laatste de wereldberoemde Rosebud salve. Ik heb hem in de variant met aardbei, de rest stonk nogal vond ik. Deze smeer ik elke avond voor het slapengaan op mijn lippen. Eigenlijk had ik er meer van verwacht voor deze prijs maar op zich is hij zeker niet slecht. 
Zo dit waren mijn balsems, ik ben geen fan van Labello zoals je ziet.
Wat zijn jullie favoriete lippenbalsems?
Lady Blue Berry

28/01/2012
/
Previous Post Next Post

Leave a Reply

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

You may also like