Mijn favoriete lippenbalsems – Floor

Door Floor – Als je je afvraagt wie ik ben en wat ik hier doe klik dan hier voor wat meer uitleg.
Ik gebruik ongeveer 5 keer per dag een lippenbalsem (verslaving) en heb er dan ook een heleboel. Sommige ruiken wat zoeter dan anderen en sommige hydrateren wat meer dan andere. Vandaag heb ik voor jullie mijn favorieten lippenbalsems uitgekozen.

De Baby Lips van Maybelline, iedereen spreekt erover. Ik kon zelf ook niet wachten om ze uit te proberen en toen ik hoorde dat je ze kon krijgen via www.drogisterij.net bestelde ik meteen de 2 getinte Baby Lips, Cherry Me en Pink Punch. Ik vond ze zo goed dat ik 2 weken later een nieuwe bestelde, Mint Fresh.
 Waarom ik er zo weg van ben? Ze zijn zo zacht, ze glijden echt over m’n lippen. Er zit SPF 15 in, dus ik neem ze ook altijd mee op vakantie in mijn strandtas. Ze hydrateren ook goed, helpen dus voor de droge lippen. Ze ruiken heerlijk en voor wie wil zitten er nog 2 getinte Baby Lips bij. Hier zet ik ze alle 3 even op een rijtje:
Cherry Me: ruikt naar kersen en heeft een rode kleur.
Pink Punch: ruikt naar passievrucht en heeft een roze kleur.
Fresh Mint: Heel frisse geur van munt en is transparant.
De Baby Lips kosten 3,99 euro.
Nivea heeft 3 Lip Butter die ook bij mijn favorieten horen. Ze helpen zeer goed tegen droge lippen.
De original: gebruik ik voor ik ga slapen. Het is een gewone lip butter zonder geur of kleur, maar zeer voedend. Als ik opsta zijn m’n lippen altijd zeer zacht. 
De rasberry rose: heeft een licht roze kleur, maar op je lippen staat hij gewoon transparant. Hij ruikt naar frambozen, een echt zomers geurtje.
Vanille & macadamia: De leukste van de 3, puur voor de geur. Hij ruikt zooo lekker! Hij ruikt naar vanille en macadamia noten, heerlijk voor in de winter. Hij heeft net zoals bij de original een transparante kleur.
Per stuk kost de Nivea Lip Butter 3,99 euro.
Verkrijgbaar bij de drogist.
De Rosebud Salve in de geur minted rose is de duurste lippenbalsem uit mijn stash, namelijk 12 euro als ik het mij goed herinner. Maar ik heb er nooit spijt van gehad dat ik hem kocht, want deze verdient toch ook wel  een plekje bij mijn favorieten. Hij heeft een hele mooie, romantische verpakking en een lieve geur, bloemig en fris. Hij doet me denken aan de romantiek. Het heeft ook een licht rode glans op je lippen en hij glijd, net zoals de Baby Lips, over je lippen.
Verkrijgbaar voor zo’n €11 bij Sephora en Ici Paris XL.
Ten slotte nog mijn nieuwste aankoopjes de EOS lipbalms! Ik heb ze bestelt via www.alicejo.com en ben er super blij mee. Je ziet ze ook vaak bij beroemdheden. Ik vind de balletjes geweldig en super schattig. Je hebt ze in allerlei verschillende geuren waarvan ik er 4 heb gekocht.
Lemon Drop: een citroen geur, het doet me denken aan de gele citroen lolly’s van vroeger. Ook zit er SPF 15 in.
Summer Fruit: Deze heb ik aan mijn bff gegeven, hij ruikt naar rood fruit. Echt eentje voor in de zomer aan het strand.
Blueberry Acai: Deze heb ik aan mijn zus geschonken en ze is er helemaal zot van. Het is niet zo een frisse geur, maar het ruikt wel naar blauwe bessen.
Pomegranate Raspberry: Deze is ook wat minder fris en ruikt naar granaatappel en frambozen. 
Zo zien ze er vanbinnen uit.
Ze glanzen ook mooi en blijven lang op je lippen zitten. Deze schatjes kosten 5 euro.
Zo dat waren mijn favorieten lippenbalsems, wat zijn jouw favorieten?
Liefs Floor.
17/01/2014
/
Previous Post Next Post

Leave a Reply

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

You may also like