Mijn 5 favoriete sportvideo’s

Zoals jullie konden lezen in mijn persoonlijke update ben ik flink gaan sporten. Ik ben dus al een tijdje bezig en vandaag wil ik jullie graag mijn favoriete sportvideo’s laten zien. Klik snel verder en Get Healty!

Het zijn enkel video’s van Blogilates, gewoonweg omdat ik enkel haar video’s gebruik tijdens het sporten. Ze heeft ongelooflijk veel video’s en ik heb ze nog lang niet allemaal gedaan maar hier zijn mijn favorieten (tot nu toe).

Een mooie poep, kont, achterwerk, huppeldepup, willen we allemaal. Of niet? Die van mij is zo goed als onbestaand dus doe ik graag specifieke ‘kont’ oefeningen. Deze video is killing maar erg effectief!
De video waar het allemaal mee begon, Total Body For Beginners. Je leert hier de basis van Pilates. Hij is zeker niet makkelijk en in het begin bakte ik er dan ook helemaal niets van. Nu doe ik deze video wel 2x zonder probleem. Hoe leuk is het ook dat je jezelf zo’n vooruitgang kan zien maken?
Lenig ben ik absoluut niet en ga ik ook nooit worden. Ik dacht altijd dat je er ook helemaal niets aan kon doen maar door deze video regelmatig te doen boek ik enorme vooruitgang. 
Hoe vreselijk ik het liedje vind, hoe leuk deze workout. Iedereen kent squats wel maar de verschillende variaties die Cassey hier maakt, maken het extra fun. Ja fun, want dat is sporten ondertussen.
Buikspieren heb ik helemaal niet maar wil ik wel. En een Victoria Secret lichaam? Wie droomt er niet van?
Zo dat waren mijn 5 favoriete sportvideo’s.Als disclaimer wil ik hier wel zetten dat ik helemaal niet beweer dat jullie meer moeten sporten te dik zijn, niet genoeg spieren hebben of Whatever. Sporten is gezond maar overdrijven zeker niet. Op Blogilates kan je ook een handige workout kalender vinden zodat je je lichaam zeker niet overbelast. En remember, zolang je je maar goed voelt in je eigen vel!
Wat is jullie favoriete sportvideo?
Llady Blue Berry

27/04/2014
/
Previous Post Next Post

2 Comments

 • Reply Svenja

  Fijne fitspiration filmpjes!

  28/04/2014 at 16:06
 • Reply LadyBlueBerry

  Bedankt!

  28/04/2014 at 19:51
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  You may also like