Mademoiselle Ricci by Nina Ricci / Review

1

Het was al een tijd geleden dat hier nog eens een parfum review voorbij kwam. Ik gebruik niet heel veel verschillende parfums tegelijk en wacht dus vaak tot een flesje leeg is voor ik een nieuwe koop. Dit was al een tijdje zo dus brachten mijn ouders uit de Duty Free Mademoiselle Ricci by Nina Ricci mee.

2

Mademoiselle Ricci is een romantisch parfum dat zich al mooi vertaald in het flesje. Een donker flesje met een rosé-gouden strik. Erg mooi en precies in mijn straatje. Als topnoten hebben we roze peper, framboos en wilde roos. In het hart zit laurier, rozenbottel en nerium oleander (een struik met roze bloemen). De basisnoten zijn musk, amber, ceder, wit hout en viooltje.
Zelf vind ik het een vrij zware geur en echt iets voor het najaar of ’s avonds. Hij is niet té zwaar waardoor je hem prima elke dag kan dragen. Verder ben ik heel slecht in het beschrijven van geuren dus ga ik het hierbij laten.

Dit is een eau de parfum dus de geur is vrij sterk en blijft lekker lang hangen. Persoonlijk vind ik het niet nodig om doorheen de dag bij te spuiten.

3

30ml – €45.5
50ml – €64.5
80ml – €85.5
Verkrijgbaar bij de parfumerie.

Hanna

Previous Post Next Post

1 Comment

 • Reply Kiss & Make-up

  Wat goed dat hij zo sterk ruikt, dat heb ik wel nodig want parfum vervliegt snel bij mij.
  Kiss & Make-up recently posted…The ABC TagMy Profile

  16/12/2016 at 13:42
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  You may also like