MAC Soft & Gentle mineralize skinfinish en Impassioned lipstick

1

 

Omdat ik in augustus een volledige maand werd opgeslorpt door de herexamens ben ik niet meegegaan met mijn gezin naar het zuiden van Frankrijk. Als troostcadeautje brachten ze twee MAC cadeautjes mee. Klik snel verder voor de swatches!

2

3

Mineralized skinfinishes zijn misschien wel mijn favoriete producten van MAC. De verpakkingen zijn verandert en ik vond de vorige toch wat mooier en praktischer. Ze sluiten niet mee met een knopje maar met een magneet. Ik vind het niet altijd makkelijk om te openen en ook vond ik de vorige verpakking mooier.

4

 

Mineralized Skinfinishes kunnen vanalles zijn, blush, highlighter of beide, bronzer of all over face poeder. In dit geval is het meer een highlighter. Soft & Gentle is een ongelooflijk populaire highlighter en ik begrijp het helemaal. In de pan zelf ziet het er al geweldig uit doordat hij gebakken is. Dit zorgt ervoor dat de highlighter net op een maanlandschap lijkt. Maar nu op naar de kleur!

5

6

Beide foto’s zijn gemaakt in het zonlicht en zo kan je perfect zien wat voor een prachtige glans het op mijn huid geeft. Hij geeft mijn huid een prachtige gouden glans en sinds ik deze kreeg droeg ik hem elke keer ik make-up droeg. Ik ben ongelooflijk blij met deze bijzondere highlighter.

7

 

8

 

Impassioned was een kleur waar ik nog niet over had gehoord. Het is een heerlijke fel roze kleur met een amplified finish. Dit zijn romige lipsticks met erg veel pigment die minder uitdrogend zouden zijn dan de matte lipsticks. In de huls alleen al ziet hij er prachtig uit.

9

 

Dit zijn mijn ‘naakte’ lippen.

10

 

De dekking is perfect al je het mij vraagt. Ik had vrij droge lippen maar mijn velletjes werden niet overdreven geaccentueerd.

11

 

De dekking is ook perfect op te bouwen. Links is 1 streepje en rechts 2 dus ook wanneer je liever een lichte dekking hebt is deze lipstick iets voor jou.

12

 

Ik ben ontzettend blij met deze twee producten en ik kan, naast de verpakking van de MSF, niets negatiefs bedenken. Je zou haast denken dat ik puur reclame maak. Beide vind ik ook hun prijs waard. Zeker de MSF, aan product dat bij erg veel looks past en wel 10g aan poeder bevat.

Soft & Gentle MSF: 10g – €29.50
Impassioned Amplified Lipstick: 3g – €18.50

Beide producten zijn verkrijgbaar bij MAC, online en in hun winkels.

Wat vind jij van deze felle lipkleur?

Hanna

RelatedPost

Previous Post Next Post

4 Comments

 • Reply Laura - Essential Honesty

  Ah, geweldige aankopen! De lipstick staat je super mooi!
  Laura – Essential Honesty recently posted…Bobbi Brown Sheer Lip Color LipstickMy Profile

  09/09/2014 at 22:57
  • Reply LadyBlueBerry

   Bedankt!

   11/09/2014 at 20:55
 • Reply Jana

  Twee heel mooie producten!
  Jana recently posted…Gmail Password Leak UpdateMy Profile

  13/09/2014 at 11:21
 • Reply Beauty Treasures | Steffi

  Ik moet nog een beetje wennen aan de nieuwe verpakkingen van de MSF’s van MAC :-). Maar is wel een mooi kleurtje!
  Beauty Treasures | Steffi recently posted…RAINPHARMA | FABULOUS FOOT TREATMENT (SALON ERVARING)My Profile

  21/09/2014 at 18:05
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  You may also like