Mac Rebel Lipstick

1

 

Lipstick heeft een special plekje in mijn beautyhart en toen ik een swatch van de kleur Rebel online zag wist ik welke lipstick op mijn verlanglijstje voor Kerst moest. Uiteindelijk kreeg ik hem van de liefste meneer Sinterklaas en kan ik jullie vandaag eindelijk de swatches laten zien!

2

 

Stiekem ben ik niet zo’n fan van de lipstick hulzen van Mac. Ze doen me wat aan tampons denken en je kan ze niet ondersteboven zetten zodat de naam zichtbaar is. Een belangrijke eigenschap voor een lipsticklover zoals ik.

3

4

 

Rebel schreeuwt mijn naam. Mac beschrijft de kleur zelf als ‘Pink Plum’, bessen-roze met een koele ondertoon en de satin finish. De matte finish is meer wat voor mij maar wat afwisseling is altijd welkom. Op mijn lippen is hij wel een stuk lichter dan in de huls maar zeker niet minder mooi. In tegenstelling tot de matte lipsticks van Mac droogt hij mijn lippen niet uit. Ook goed om te weten is dat hij een stain achterlaat op je lippen die moeilijk te verwijderen is. Blijkbaar had ik een plekje gemist want tijdens de les wees een vriendin op een donker roze velletje op mijn lippen. Let daar dus op. Wel handig voor lange dagen en feestjes, zo hoef je niet altijd bij te werken. Hij overleeft dus zeker ook een maaltijd.
De consistentie is ook helemaal in orde, hij glijdt over mijn lippen en brengt mooi aan. Niet veel op aan te merken dus.

5

 

Het moge duidelijk zijn dat ik enthousiast ben. De kleur is helemaal iets voor mij en kan het hele jaar door gedragen worden. Jup, Mac did it again.

Mac Rebel: 3g – €19 bij de Mac winkels (Leuven, Gent, Brussel, Antwerpen,…)

Hanna

RelatedPost

Previous Post Next Post

15 Comments

 • Reply Marie

  Heel erg mooie kleur, staat je goed!

  20/01/2015 at 21:07
  • Reply LadyBlueBerry

   Bedankt Marie! Test hem zelf eens zou ik zeggen

   20/01/2015 at 21:09
 • Reply beautifulday4makeup

  Wat een leuke en vrolijke kleur
  beautifulday4makeup recently posted…The Bodyshop Drops of Youth eye concentrateMy Profile

  20/01/2015 at 21:56
  • Reply LadyBlueBerry

   Bedankt! Vind ik ook ^^

   20/01/2015 at 22:59
 • Reply Eilish (artisticstateofmind)

  Dit is mn enige mac lipstick, I love Rebel!
  Eilish (artisticstateofmind) recently posted…Personal ♥ PAARS HAAR?!?My Profile

  20/01/2015 at 22:47
  • Reply LadyBlueBerry

   Oeh dat zegt veel! Ben er ook écht blij mee

   20/01/2015 at 22:58
 • Reply Annelies

  Erg leuke kleur, die staat je echt goed ! 🙂
  ( ik wil niet muggenziften, maar er staan 2 dt-fouten in je tekst. Dat vind ik jammer, maar voor de rest is het een goede review )

  21/01/2015 at 00:33
  • Reply LadyBlueBerry

   Geen probleem. Ik ben absoluut niet goed in spelling dus meestal laat ik het nalezen door mijn vriend. Nu tijdens de blok wil ik hem er niet mee lastigvallen. Maar ik zal het aanpassen!

   21/01/2015 at 00:38
   • Reply Annelies

    Ik zie dat je het inderdaad al aangepast hebt , leuk dat je rekening houdt met de reacties van je lezers ! Doe zo voort met je blog 🙂

    22/01/2015 at 06:40
 • Reply Svenja

  Rebel is echt ge-wel-dig! Ik ben zelf ook helemaal verliefd op deze kleur en draag hem vaak met veel plezier. Ik moet zeggen dat ik de kleur bij jou nog veel mooier vind staan, je kan de kleur echt goed hebben <3

  22/01/2015 at 12:00
  • Reply LadyBlueBerry

   Bedankt! Nu zijn bruin haar en donkere ogen wel makkelijker om kleuren mee te combineren dan jou blonde haar.

   22/01/2015 at 12:28
 • Reply Femke

  Wat maakt M.A.C. toch prachtige lipsticks, hè? Deze tint staat je in ieder geval waanzinnig goed.
  Femke recently posted…De 11 fases die je doorstaat als je aan het afstuderen bentMy Profile

  22/01/2015 at 13:32
  • Reply LadyBlueBerry

   Inderdaad grote fan hierzo!

   22/01/2015 at 13:40
 • Reply Vanessa

  Mooi kleurtje. Staat je goed!
  Vanessa recently posted…Rimmel Nail Polish | 844 Out Of The Blue & 621 Mary Mary Quite ContraryMy Profile

  26/01/2015 at 19:17
  • Reply LadyBlueBerry

   Bedankt!

   26/01/2015 at 19:35

  Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  You may also like