Mac Mehr / Review

1

Januari was een zware maand vol examens. Mijn eerste examen ging heel erg goed en dus kocht ik voor mezelf een lipstick die ik al lang op het oog had, Mac Mehr.

2

Matte lipstick en ik, dat is echt ware liefde. Tijdens een van mijn vele scrolls door Pinterest kwam ik Mehr tegen. Hij leek me een ideale kleur voor elke dag. Soms is het niet heel gepast om met super felle lipstick rond te lopen, denk maar aan mondelinge examens, sollicitaties, vergaderingen e.d.

3

4

Ondanks het matte effect zit hij heel mooi op mijn lippen. Hij benadrukt geen velletjes en laat mijn lippen er gezond uitzien. Ik ben niet zo’n grote fan van echte nude kleuren. Daarmee bedoel ik de kleuren waardoor je geen onderscheid meer ziet tussen je lippen en je huid. Op de close-up is hij wat meer roze dan in het echt zoals je hieronder kan zien. Voor mij is het het ideale ‘my lips but better’ kleurtje. De matte lipsticks van mac zijn op gebied van comfort vrij oke. Zeker niet zo zacht en hydraterend als Charlotte Tilbury maar ook niet heel uitdrogend. Ook blijft hij makkelijk een hele dag zitten en moet ik enkel bijwerken na een serieuze maaltijd.

5

Valt het op dat ik fan ben? Ik heb hem echt al schandalig vaak gebruikt en hij past bij werkelijk elke ooglook.

€19,5 verkrijgbaar bij Mac, zowel online als in de winkels.

Pluspunten
Perfecte ‘my lips but better’ kleur
Lange houdbaarheid
Niet te uitdrogend

Minpunten
Mac is niet dierproefvrij
Niet heel budgetproof

RelatedPost

Previous Post Next Post

1 Comment

 • Reply beautifulday4makeup

  Die kleur staat je echt supergoed zeg!
  beautifulday4makeup recently posted…BillyXClub Eau de Parfum in PachadinaMy Profile

  25/02/2016 at 22:33
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  You may also like