M.A.C Viva Glam Miley

1

It’s Limited edition, It’s Pink, It’s lipstick en het is voor het goede doel. Wat is het vraagt u? Mac Viva Glam Miley! Genoeg enthousiasme dus lees snel verder.

Om de zoveel tijd brengt Mac een nieuwe Viva Glam lipstick en vaak bijhorende lipglass uit. 100% van de opbrengst van deze producten gaat dan naar het Mac Aids Fund. Een speciale organisatie die strijdt tegen Aids/HIV. Er zijn al een heleboel sterren zoals Lady Gaga, Rihanna, Nicki Minaj en Ru Paul de reveu gepaseerd. deze keer is het de beurt aan Miley. Wil je meer info over het hele gebeuren kan je terecht op de website van het Mac Aids Fund. Ik kan onmogelijk deze lipstick reviewen zonder deze dingen te vermelden, daar draait alles namelijk om. Ik ken weinig campagnes waarbij 100% naar het goede doel gaat en op HIV en Aids rust er zeker en vast nog een taboe.
Nu bon, genoeg achtergrondinformatie, op naar de lipstick!

2

 

De huls is speciaal voor deze limited edition aangepast. Van mij mogen ze dit vanaf nu bij elke lipstick doen, het is mooier dan de oroginele.

3

 

Ook de binnenkant is aangepast. Op de hals staat de handtekening van Miley op een rode achtergrond. Oh en die kleur! Die knalt bijna van het scherm. Zeker niet voor iedereen maar wel voor deze dame!

collage 1

collage 2

BAM, dat noem ik nu eens een knal kleur. Viva Glam zijn vaak bijzondere kleuren en ook nu is het weer een plaatje. Ik hou van dit soort kleuren maar dan vooral tijdens de lente en de zomer. Hij is uitgekomen in februari maar ik ga hem toch nog een maandje in mijn schuif laten liggen vrees ik. Nu grijp ik nog steeds naar donkere kleuren zoals deze van YSL of deze van Mac. Hij is lekker romig en dekt perfect. Op de foto had ik best veel velletjes op mijn lippen maar met de lipstick valt het gelukkig goed mee. Ja, deze kan ik deze zomer erg veel dragen.

5

Hier ben ik mijn bleke zelve maar in de zomer lijkt hij mij nog mooier wanneer ik een tintje donkerder ben.

Voor €19 verkrijgbaar bij Mac.

Pluspunten:
– Prachtige kleur
– Lekker romig
– Prima houdbaarheid
– Voor het goede doel

Minpunten:
– Mac is niet dierproefvrij
– In België enkel in grote steden (Brussel, Antwerpen, Gent, Knokke,…) te verkrijgen
– Niet zo budgetvriendelijk

RelatedPost

Previous Post Next Post

5 Comments

 • Reply beautifulday4makeup

  Die kleur staat je echt proachtig
  beautifulday4makeup recently posted…Etam Beauty Vloeibare Eyeliner in 08 Violet by nightMy Profile

  26/02/2015 at 14:31
 • Reply Laura - Essential Honesty

  Ik vind ‘m echt way-to-pink, deze Viva Glam! Hopelijk ben ik in de zomer misschien iets minder ‘kritisch’, want heb al gemerkt dat half blogland er mee zal rondlopen :p
  Laura – Essential Honesty recently posted…Cien Spring Collection 2015 LipsticksMy Profile

  26/02/2015 at 21:51
  • Reply LadyBlueBerry

   Ah maar ik hou van roze lipstick ;’) maar ik begrijp wat je bedoelt

   27/02/2015 at 22:31
 • Reply Lisa

  Leuk kleurtje! MAC zit trouwens ook in Hasselt en in Leuven en op hun webshop kan je vaak bestellen zonder verzendkosten te betalen. Ik vind MAC in ieder geval steeds makkelijker verkrijgbaar worden. Vroeger zat ik meer dan een uur in de bus om naar de MAC aan de Louizalaan te gaan. Die tijd is gelukkig voorbij ^^.
  Lisa recently posted…Comparison: MAC 217 blending brush and 239 eye shader brush versus Sigma E25 and E55 dupesMy Profile

  27/02/2015 at 21:38
  • Reply LadyBlueBerry

   Ja ik weet het. Maar nog steeds niet zo goed verkrijgbaar als bijvoorbeeld Catrice. Dat bedoelde ik ermee.

   27/02/2015 at 22:30

  Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  You may also like