M.A.C. Vanilla Pigment & Please Me Lipstick

1

In mijn New York shoplog liet ik jullie deze twee producten zien dus hoog tijd om ze eens te reviewen!

2

 

Ik kocht een lipstick in de kleur Please Me en een pigment in de kleur Vanilla. Please Me zag ik regelmatig voorbij komen bij LiveLifeGorgeous en het leek mij de perfecte matte roze kleur. Vanilla zag dan weer bij NikkieTutorials en vermits ik nog geen enkel pigment in mijn bezit had leek dit de perfecte kleur.

3

4

De lipstick zit zoals gewoonlijk in de standaard huls van Mac. Ik ben niet zo’n fan van de huls omdat je hem niet op zijn kop kan zetten zodat je snel ziet welke kleur het is. Mooi, maar niet praktisch. Voor de rest is de huls lekker stevig en ligt hij goed in de hand.

De kleur is oudroze en mat, perfect voor door de week.

5

Op deze swatch lijkt de lipstick bruiner dan normaal maar dat komt omdat deze foto bij zonsondergang gedronken is.

6

7

8

Het is een matte kleur dus als je erg droge lippen hebt is dat geen goed idee. 5 minuten voor ik een lipstick opdoe laat ik trouwens een lippenbalsem even intrekken. Zo zit je lipstick vele mooier. Ik draag deze kleur regelmatig omdat hij zo mooi past bij verschillende ooglooks. Jup, ik ben fan!

Please Me: 3g – €19

9

 

Een los pigment is iets dat ik nooit durfde kopen. Het is zeker niet makkelijk om mee te werken maar toen ik deze voorbij zag komen bij Nikkie kon ik het niet laten. Elk pigment zit verpakt in een klein tubetje met een draaidop. Ik vind de dop absoluut verschrikkelijk vermits hij erg snel vanzelf open gaat. En als de dop er af gaat zit je pigment werkelijk overal. Nee Mac, doe iets aan die verpakking.

10

 

Als je de dop verwijdert zit er nog een extra bescherming over. Ook deze valt er snel af en heeft dus niet zo veel nut.

11

 

Maar hoe slecht de verpakking is, zo mooi is het pigment zelf. Het losse poeder is prachtig en ziet er heerlijk luchtig uit.

12

 

Vanilla heeft de mooiste gouden glans ooit (oké naast Nars Albatros dan?!). Hij staat prachtig op je wenkbrauwbot, in je binnenste ooghoek, op je jukbeenderen en net boven je lip. En ondanks dat het ene los pigment is gebruik ik het regelmatig zonder al te veel problemen. Als Mac iets aan de verpakking zou doen zou het al helemaal geweldig zijn.

Goedkoop is het pigment niet. Voor 4.5g betaal je €21.5 maar ik denk niet dat ik hem ooit op krijg. Pigments heeft doorgaans meer pigment dan vaste oogschaduw en dus heb je minder product nodig.

Gebruik jij regelmatig een pigment?

Hanna

RelatedPost

Previous Post Next Post

Leave a Reply

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

You may also like