L’Oréal Hollywood Waves / Review

1

L’Oréal heeft sinds kort een nieuwe lijn met haarproducten voor prachtige Hollywood Waves, eeuhm krullen. Ik heb 2 producten voor jullie uitgetest!

Hoe mooi is de vormgeving van deze flessen? De roze golven en de gouden details zijn echt super mooi. De flessen voelen beide stevig en luxueus aan.

2

Als eerste is er de Sweetheart Curls serum spray. Deze spray zou ideaal zijn voor dun en fijn haar. Deze heb ik dan ook niet helemaal kunnen testen vermits mijn haar net het tegenovergestelde is. Ik heb super veel en dik haar. Deze spray breng je aan over je handdoek droge haar en dan kan je het laten drogen aan de lucht of drogen met een haardroger. Volgens L’Oréal zou deze spray voor luchtige golven zorgen zonder het haar te verzwaren. Zelf merk ik weinig verschil op dat gebied. Mijn haar heeft evenveel krullen als anders. Wat ik wel merk is dat ze meer glanzen en zacht aanvoelen. De spray doet misschien weinig op gebied van volume en krullen maar mijn haar ziet er wel super gezond en glanzend uit wanneer ik hem gebruik. Ookal is hij niet voor mijn haartype bedoelt, ik haal er zeker nog wat uit.

3

De spray is zelf ook erg goed. Soms heb je van die sprays waarbij het product in een dikke straal uit de opening komt maar deze geeft een mooie mist waardoor je het makkelijk over je haar kan verdelen. Nog een leuk detail is de geur. Het lijkt wel een haarparfum! Hij ruikt lekker zoet zonder echt te overheersen.

4

De Spiral Queen is wat meer voor mij. Deze mousse zorgt voor meer gefixeerde en gevoede krullen, ook weer zonder deze te verzwaren. De mousse accentueert als het ware de natuurlijke golven of krullen van je haar. Ook deze breng je aan op handdoek droog haar om het da te (laten) drogen.

5

6

De mousse heb ik nu al een aantal keer gebruikt en ik ben er erg tevreden van. Ik gebruik ietsje minder als hier op de foto en verdeel het dan over mijn haar. Dit gaat beste vlot en wat mij het meeste verbaasde is dat mijn haar achteraf niet ‘krokant’ aanvoelde. Ik heb wel al eens eerder een mousse gebruikt en mijn haar werd erg onnatuurlijk en crunchy. Mijn krullen vallen ietsje harder op en blijven ook langer in mijn haar. Normaal zakken ze wat uit na een dag of 2 maar nu had ik de indruk dat het langer bleef. Ook nu ziet mijn haar er gezond en glanzend uit.

7

Ben ik tevreden? Zeker van de mousse! De spray doet niet zo super veel voor mijn haar maar de mousse gebruik ik ondertussen erg graag. Het is zo weinig werk en het resultaat mag er wezen.

Sweatheart Curls: 150 ml – €18.20
Spiral Queen: 200ml – €18.20

Hanna

Deze review bevat producten die mij door een bedrijf of merk zijn opgestuurd. Lees hiervoor mijn disclaimer.

Previous Post Next Post

1 Comment

 • Reply beautifulday4makeup

  Tof dat de mousse zo goed voor je werkt
  beautifulday4makeup recently posted…Disney Favorites – The Rescuers – Rescue Aid Society ThemeMy Profile

  15/10/2015 at 10:25
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  You may also like