Mijn leven zoals het is: januari & februari | persoonlijk

In Mijn leven zoals het is neem ik jullie mee in mijn leven door middel van foto’s. De laatste tijd heb ik belachelijk weinig foto’s genomen dus heb ik de foto’s van januari en februari verzameld in 1 post. In januari had ik blok en heb ik bitterweinig gedaan. In februari startte het nieuwe semester en was ik drukker dan ooit.

Begin januari dus tijd voor salades om die feestkilo’s kwijt te spelen.

Ik sliep de eerste week nog thuis en dus kon ik genieten van het haardvuur van de oudjes.

En ook in mijn Bullet Journal startte ik het nieuwe jaar.

En we spoelen al door naar het einde van januari. Na mijn laatste examen kwam mijn papa langs en nam hij ons mee naar Naturel, een heerlijk restaurant in Gent. Aanrader!

Tijdens de lesvrije week ging ik terug naar huis om een hele week te knuffelen met Duffy.

Sorry voor de wazige foto maar hij was de enige die ik had. Papa was jarig dus bakte ik !4! taarten die hij kon meenemen naar zijn werk.

En daar was het nieuwe semester al. Mijn vriendinnen en ik zette het dan ook goed in met een cocktail night!

 

En in het laatste weekend van februari gingen het leif en ik samen met mijn ouders naar een trouwfeest. Het was in het midden van een meer in Ter Kamerenbos en we moesten een vlot gebruiken om er te geraken. Prachtige locatie!

Zo dat was mijn maand(en)! Volgende maand veel meer foto’s vermits ik momenteel in Boedapest zit!

Hanna

Previous Post Next Post

Leave a Reply

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

You may also like