Layla Caviar Effect Nail Art

Posted in Di, Layla, nagels, nailart by
Caviar Nails waren een tijdje terug (nu nog steeds) helemaal hot. Ik had er tot nu toe nog geen kunnen testen maar daar kwam laatst verandering in. Ik vond deze nail art in mijn brievenbus en ging aan de slag!

Jullie kennen het vast wel maar Caviar Nails zijn kleine bolletjes die je op je nagels strooit en zo een leuke nail art maakt. Het is niet super moeilijk en je moet niet aan de slag met dotting tools of iets dergelijks. Verschillende merken kwamen hier mee uit, volgens mij was Ciaté de eerste ( correct me if I’m wrong). Ik testte de Caviar Nails van Layla, een merk dat tot dan toe nog onbekend was voor mij.
Ik heb twee kleurtjes, links nr 10 en rechts nr 08. Het gouden trechtertje krijg je er gratis bij wanneer je een kleurtje koopt. Elk flesje bevat 13g.

Als eerste lak je al je nagels met de gewenste kleur. Dan lak je je tweede laagje op je eerste nagel.

Onmiddellijk begin je met de bolletje te strooien. Je kan best onder je hand een kommetje leggen zodat je de overschot weer door middel van het trechtertje in het flesje kan gieten. Het strooien gaat vrij vlot en al snel is je hele nagel bedekt. Let er op dat je nagel per nagel doet want de lak moet echt nog nat zijn dus lak, bolletjes, lak, bolletjes enz. wanneer heel je nagel bedekt is kan je de bolletjes nog extra aandrukken. Je kan ervoor kiezen om een topcoat aan te brengen maar dat hebben wij niet gedaan.

En dit is het resultaat op de nagels van mijn zusje en haar vriendin. Hier kozen we voor matchende nagellak maar je kan er ook net voor kiezen om lekker een contrasterende kleur te gebruiken.
De houdbaarheid is, zoals je wel kan verwachten, niet top. Ze bleven maar enkele uren, maximum 1 dag mooi. Ook verdween de kleur van de bolletjes nadat mijn zusje zich had gewassen. Dit is dus echt een nail art voor een avondje uit en de dag erna kan je het weer verwijderen. De flesjes zijn best wel zuinig als je de restjes er weer bijdoet. Ik doe een wilde gok en schat dat je zo’n 8 keer al je nagels kan doen. Ik had verwacht dat na 1 manicure het flesje al halfleeg zou zijn. Al bij al een leuke nail art!
Layla Caviar Effect Nail Art is verkrijgbaar bij de Di voor €9.99
Llady Blue Berry
Dit artikel bevat producten die mij door een bedrijf of merk zijn opgestuurd. Lees mijn Disclaimer.
15/07/2013
/
Previous Post Next Post

Leave a Reply

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

You may also like