Laura Mercier Fall in Love Face Illuminator Collection | review

Laura Mercier heeft prachtige highlighters en voor de feestdagen brachten ze een pallet uit met 4 highlighters, de Fall in Love Collection.

Het pallet bevat 4 highlighters van 3.3g. Ze zijn dus kleiner dan de highlighters die apart verkrijgbaar zijn maar de prijs is erg voordelig voor 4 kleuren in vergelijking met de full size versies. Ik krijg ze toch nooit op. In het deksel zit een erg handige grote spiegel en het pallet slijt met een kliksysteem.

De pans zijn ongelooflijk mooi door de prachtige swirl die er in zit. Geen sprake van oversprays en de vorm zal er ook een lange tijd inblijven. Van links naar rechts en boven naar onder: Indiscretion, Addiction, Devotion, Seduction. Indiscretion is een rozige kopertint met een warme ondertoon en een gouden schijn. Addiction is geel-goud met een warme ondertoon en een meer metallic achtige schijn. Devotion is heel licht roze en een meer koelere ondertoon. Seduction is een donkere brons kleur met een warme ondertoon. Zoals je al merkt is het een vrij warm pallet.

En ook de swatches zijn prachtig! Devotion is de enige met een iets mindere pigmentatie maar is nog steeds erg goed. Het zijn highlighters dus je wil geen strepen op je wangen. Breng ze dan ook voorzichtig aan om niet te eindigen als discobal. Laura Mercier verkoopt ze als gezichtshighlighters maar je kan ze ook perfect gebruiken als oogschaduw, daar zijn ze zeker gepigmenteerd genoeg voor. Nu is het pallet helaas niet meer te koop maar je kan volgens mij alle kleuren wel apart kopen. Zelf zou ik dan gaan voor Indiscretion of Addiction. Ze zijn zeker niet goedkoop (€42 voor 6g) maar zijn het voor een echte beauty verslaafde dubbel en dik waard. Dit is kwaliteit en ik heb er erg weinig op aan te merken.

Te koop bij Skins.

Pluspunten
Erg goede pigmentatie
Prachtige verpakking

Minpunten
Duur
Niet ideaal voor de koele ondertoon
Het is me niet duidelijk of ze dierenproefvrij zijn

Hanna

Previous Post Next Post

Leave a Reply

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

You may also like