Kikki K Time Planner

1

Ik ben een echte stationary fan en met kerst kreeg ik een geweldige Kikki K Time Planner! Hou je van notitieboekjes, lijstjes, agenda’s,… Klik dan snel verder!

Kikki K heeft 2 soorten hervulbare planners. Hiernaast hebben ze ook bijvoorbeeld een 2016 agenda die je dan niet meer kan verder gebruiken. Kikki K heeft verder nog echt ongelooflijk veel leuke notitieboekjes, stickers en alles waar een planner freak van kan dromen. De Personal planner bevat een tab met een maand op 2 bladzijden, een tab voor meetings en eentje voor To Do. De overige 4 kan je helemaal zelf inrichten met de bijgeleverde stickers. Hij bevat dus, in tegenstelling tot de Time planner, geen normale agenda. Je kan het natuurlijk ook apart kopen en er toch insteken. De Time planner kan je wat minder customizen en die laat ik nu aan jullie zien.

Hij kwam in een ongelooflijk schattige doos die ik echt niet kan weggooien. Ik heb er nog geen doel voor gevonden helaas.

2

Ik heb de medium planner in Teal. Momenteel is hij niet meer te verkrijgen maar er zijn nog erg veel andere opties. Ik ben echt verliefd op de kleur! Op het papiertje aan de linkerkant staan alle details over de agenda. Hij is van echt leer wat voor sommigen een nadeel en voor sommigen een voordeel zal zijn.

3

Ik heb de versie met een elastische band maar je hebt ook andere versies met drukknopjes e.d. Het gouden logo op de achterkant maakt het echt helemaal af.

4

En dan de binnenkant! De gouden ringetjes vind echt heel erg mooi en zijn helemaal mijn ding. Links zitten 3 vakjes waar je bijvoorbeeld post-its of page flags in kwijt kan. Nu zit er een mini to do blokje in wat verbazend handig is geweest de laatste tijd. Achter de hele flap kan je nog grotere dingen kwijt zoals bijvoorbeeld rekeningen, stickervellen,… Het zijn de extra details zoals ‘2016 Make It Yours’ die Kikki K zo bijzonder mooi maken.

5

Op de tabbladen staat van links naar rechts: Expenses, To Do, Shops & Restaurants, Birthdays & Anniversaries, Adresses, Weekly View, Monthly view. De tabbladen zijn erg mooi afgewerkt.

6

De eerste bladzijde is zoals altijd je persoonlijke info. Hierna komen nog wat andere standaard bladen met o.a. alle feestdagen.

7

Hier zie je het hele jaar, zowel 2016 als 2017, op 1 bladzijde. Je kan bijvoorbeeld vakanties en examenperioden aanduiden om zo een duidelijk overzicht van je jaar te hebben.

8

Het maand overzicht vind super handig. Weekendjes weg, vakanties en blokperiodes zet ik er duidelijk in en zo heb ik een goed overzicht van mijn maand. Zo kan je ook in 1 oogopslag, zonder door al je weken te bladeren, zien hoeveel je te doen hebt op een maand.

9

Dan het bekende weekoverzicht. Hier zet ik echt alles in. Etentjes, Girlsnight, deadlines, afspraken, dingen die ik niet mag vergeten, werk,…

10

Het volgende tabblad is het welbekende adressen overzicht. Hij is vrij standaard en om een overload aan foto’s te vermijden staat hij niet op foto. Ik gebruik het wel graag, zelfs in de tijden van het internet. Ik ben nog zo iemand die kerstkaartjes e.d. verstuurd dus dan komt zo’n pagina wel van pas.
Hierna komt de tab verjaardagen. De meest belangrijke verjaardagen zet ik in mijn weekoverzicht dus dit is een beetje overbodig voor mij. Misschien dat het oit van pas komt maar voorlopig staat er nog niets in.
Hierna komt nog de tab Shops & Restaurants, deze heeft ongeveer dezelfde vormgeving als die van verjaardagen. Ja kan de naam, de soort en de plaats van het restaurant noteren. Deze gebruik ik wel graag. Er zijn nog zo veel dingen in Gent die ik wil doen en die staan hier allemaal in. Als er dan iemand vraagt om wat te gaan eten of drinken ga ik niet weer naar hetzelfde maar zoek ik iets leuks uit mijn overzicht. Ook handig om alle aanraders van je vrienden in te noteren.

11

Na de restaurants komt een To Do tab. Deze heeft gewoon bovenaan To Do staan en verder is het gewoon gelijnd papier. Hier zet ik echt vanalles en nog wat op.
De laatste tab is expenses. Iets wat ik wekelijks gebruik om al het geld dat ik uitgeef op te schrijven. Zo zie je werkelijk hoeveel je maandelijks uitgeeft aan snacks, treinkaartjes en make-up. Ik let beter op mijn geld sinds ik zo’n overzichtje maak en zo kom je ook niet plots voor een lege rekening te staan.

12

Op de achterflap hangt een erg handig notitieblokje. Hier maak ik boodschappenlijstjes e.d. op. Aan de zijkant heb je dan nog een elastiekje om de pen achter te steken. Maakt het geheel helemaal af.

13

Als allerlaatste is er natuurlijk ook een uitneembare bladwijzer/meetlat. Zo kan je perfect aanduiden in welke week je zit.
Kikki K is niet goedkoop maar zo’n agenda kan je jaren gebruiken. Je kan hem helemaal eigen maken en volplakken met washitape en stickers. Het helpt mij echt enorm om geen deadlines te missen en leuke afspraken beter in te plannen. Ik heb geprobeert om met een digitale agenda te werken maar dat is echt niets voor mij. Ik ben fan van Kikki K!
Hiervoor had ik een Filofax, kijk zeker mijn video hierover (die gebruik ik nu voor mijn blog) maar Kikki K heeft net dat ietsje meer.

Online te koop bij Kikki K.

Hanna

RelatedPost

Previous Post Next Post

Leave a Reply

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

You may also like