Kat Von D Everlasting Liquid Lipstick – Berlin / Review

1

Dat ik een fan ben van liquid lipsticks zal iedereen ondertussen wel al weten. Er zijn er nog een heleboel die ik ooit eens wil testen en eentje daarvan was de Kat Von D Everlasting Liquid Lipstick. Ik kreeg deze cadeau van mijn liefstje broertje en zusje en laat hem vandaag aan jullie zien!

2

Er zijn zo’n 28 kleuren verkrijgbaar en ik heb de kleur Berlin, een prachtige rood-roze kleur die elk seizoen wel kan.
De verpakking is typisch Kat Von D die helemaal bedekt is in de tatoeages. Ze is erg bekend om haar super dekkende concealer maar ook haar liquid lipsticks zijn grote favoriet bij menig beautyguru.

3

De lipstick heeft een makkelijke sponsapplicator die voldoende product meebrengt. Je hoeft dus geen 2 keer in de tube te gaan. Maar daar komt ook het grootste nadeel bij kijken. Het steeltje is echt super lang, zo’n 8,5cm (ik heb het gemeten!). Hierdoor is precies aanbrengen veel moeilijker dan anders. Het is echt iets waar ik elke keer op vloek en iets wat meerdere bloggers al aangaven.  Als je niet zo’n vaste hand hebt ga je scheve lijnen trekken en laat dit net een een product zijn wat moeilijk te verwijderen is. Het doet niets af aan de kwaliteit van de lipstick zelf maar het is wel echt een minpunt. verder sluit de dop wel goed af en is de verpakking mooi afgewerkt.

4

Had is al vermeld dat hij zalig mat is? Mijn lippen zijn niet altijd even blij met mijn matte lipstick verslaving maar ik vind het gewoon echt veel mooier. Al bij al heb ik toch mijn lippen mooi kunnen inkleuren. Je hebt helemaal niet veel product nodig en het dekt ook écht goed. Wel is hij, zoals je wel kon verwachten, vrij uitdrogend. Matte lipstick die mijn lippen niet uitdroogt heb ik ondertussen gevonden (KLIK) maar een vloeibare variant nog niet. Nu had ik al vrij droge lippen om mee te beginnen maar het is er zeker niet beter op geworden. Gelukkig bekijkt niemand je lippen van zo dichtbij als op de bovenstaande foto. Ondanks dat hij vrij uitdrogend is voelt hij nog comfortabel aan. Na het aanbrengen droogt hij vrij snel en daarna voel je hem amper zitten. De houdbaarheid is ook weer echt super. Je kan prima een hapje eten.

5

Behalve de langte van de applicator ben ik dus meer dan tevreden van Kat Von D. Ik ga zeker en vast meerdere kleuren aanschaffen! Helaas zijn ze amper te koop in België. Ik kocht hem online bij Rose’s Beauty Store waar hij een stuk duurder is dan in de VS ($20). Ik moet dus dringend eens een tripje naar de VS maken of Sephora.com moet eindelijk eens verzenden naar België!
6.6ml – €26 bij Rose’s Beauty Store

Pluspunten
Geweldig pigment
Goede houdbaarheid
Groot gamma aan (gewaagde) kleuren
Leuke vormgeving
Dierenproefvrij en vegan

Minpunten
Amper verkrijgbaar in België
Te lange applicator
Licht uitdrogend

RelatedPost

Previous Post Next Post

5 Comments

 • Reply Maud

  Ik zit te twijfelen of ik hem ook zal kopen, het is echt een mooie kleur! Volgens mij kun je Kat von D ook bestellen via een Spaanse site die net iets goedkoper is, https://www.elcorteingles.es/

  21/04/2016 at 17:58
  • Reply LadyBlueBerry

   Bedankt voor de tip! Er zijn echt nog veel prachtige kleuren en ook wel bijzondere die je niet overal ziet.

   21/04/2016 at 19:33
   • Reply Maud

    Ja, klopt! Binnenkort ga ik naar Spanje (waar dus een Sephora is), dus dan kan ik natuurlijk niet weggaan zonder een Kat von D lipstick mee te nemen. Wordt echt moeilijk kiezen haha 🙂

    21/04/2016 at 23:01
 • Reply beautifulday4makeup

  Woehoe! die ziet er bij jou echt prachtig uit zeg!
  beautifulday4makeup recently posted…Sleek Highlighting palette in SolsticeMy Profile

  23/04/2016 at 12:41
  • Reply LadyBlueBerry

   Bedankt!

   23/04/2016 at 12:41

  Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  You may also like