I’m Back!

Posted in persoonlijk by

Phoe! Het is welgeteld een jaar geleden dat ik hier nog iets van mij heb laten horen. En er is een heleboel gebeurt! In deze post geef ik jullie een update van allerlei levensgebeurtenissen die ik heb meegemaakt het afgelopen jaar.

Allereerst mijn excuses maar life happened. Het was nooit mijn bedoeling om zo lang afwezig te blijven maar het is gebeurd.

Werken en studeren

Ik was in september begonnen aan de specifieke lerarenopleiding aan een CVO en een maand later startte ik als verkoopster bij Hunkemöller. Die twee dingen combineren met een huishouden waren iets pittiger dan ik had verwacht. De lerarenopleiding was niet moeilijk maar er kroop ongelooflijk veel tijd in. Op de dagen dat ik niet moest werken was ik heel de dag bezig voor school.
Ik had amper tijd voor mezelf en het leek of ik mijn eigen leven niet meer in de hand had. Ken je dat? Dat gevoel dat je geleefd wordt? Daarnaast was ons appartement erg klein en vond ik nooit een goeie plek om te filmen (met maar 2 ramen en beide aan de noordkant was dat vrij logisch). De studie heb ik wel succesvol afgerond en ook mijn periode bij Hunkemöller is voorbij. Deze zomer diende ik mijn ontslag in omdat ik een prachtige job in het onderwijs kreeg aangeboden.
Tot mei 2019 heb ik werk als leerkracht NCZ, cultuurwetenschappen en gedragswetenschappen. Een fijne job waar ook ongelooflijk veel werk bij komt kijken. Ik ben nu een maand bezig en begin een goed ritme te ontwikkelen. De school is dan ook nog eens 10min rijden van thuis dus dat is al helemaal ideaal.

Een nieuw huis

 

Het afgelopen jaar draaide ook voor een groot deel rond de verbouwing. Kasten kiezen, keuken, badkamermeubels, verf, vloer, tegels, trapleuningen, deurklinken, deuren, vensterbanken, ramen,… Daar ben je best wel even mee bezig. En in elke verbouwing loopt wel iets mis, zo ook in die van ons. Stress, stress en heel veel stresstranen. De verbouwing was grotendeels rond deze zomer dus zijn wel op 6 augustus verhuisd. Verhuizen bij 32°C is absoluut geen aanrader. Maar we zijn van een piepklein appartement naar een volwaardig grote mensen huis gegaan dus het is het allemaal waard. Ik heb hier en daar wat van het proces gefilmd maar eerlijk gezegd was het zo stresserend dat een camera in mijn gezicht echt geen goed idee was. De eerste weken na de verhuis kwamen er nog heel wat werkmannen over de vloer dus dan ben je ook niet altijd op de gemak. Ook is onze keuken pas sinds vorige week functioneel. Als ik moet opsommen wat daar allemaal is misgelopen zitten we hier morgen nog. De keuken heeft mij bij momenten helemaal overspoelt met stress. Maar op een paar details na (een dampkap) is hij eindelijk af. En super mooi. Ook hebben we momenteel nog niet overal verlichting, moeten er nog tegels boven het aanrecht in de keuken en moeten de schilders nog eens langskomen. Maar nu kan ik eindelijk aan de slag met decoreren.

Trouwen

Ja inderdaad, dat lees je goed. Wij gaan trouwen! Mijn vriend heeft mij afgelopen mei, toen we 9 jaar en 1 maand samen waren, ten huwelijk gevraagd. Dus momenteel ben ik ook daar mee bezig. We trouwen volgende zomer in onze eigen tuin. De catering ligt al vast, de tent is bijna geregeld en vorige week zijn we begonnen met het ontwerp voor de uitnodiging en save the date kaartjes. Oh en ik heb zelfs al mijn trouwkleed gekocht! Lijkt het jullie leuk om hier wat meer over te lezen?

Dus ik heb het nog steeds erg druk maar het begon serieus te kriebelen om wat online te gooien. Ik ga dus mijn best doen om regelmatig te updaten. Laat me zeker weten wat je graag wil lezen!

 

Previous Post Next Post

Leave a Reply

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

You may also like