Het Beautyjournaal #6

PicMonkey Collage 1

Het is al zo’n 2 jaar geleden dat deze rubriek nog eens voorbij kwam maar bij deze begin ik er weer mee! In het Beautyjournaal breng ik een aantal leuke nieuwtjes en lanceringen, vers van de pers!

 

FaithfulFaceGuard50ml_tube

Rainpharma brengt begin 2016 wel 15 nieuwe producten uit, waaronder deze Faithful face guard. Dit is een 4 in 1 formule dat zowel een serum als een oogcrème, dag- en nachtcrème is. Hij bevat ingrediënten zoals rode alg, tamanu en rozebottel. De volledige ingrediëntenlijst heb ik niet maar ik hoop dat hij aan mijn eisen kan voldoen. Over de overige 14 producten is nog niets bekend maar ik hou jullie op de hoogte!

PicMonkey Collage

De Mythic Oil van L’Oréal is ongelooflijk populair en ook ik grijp er vaak naar dus tijd voor meer! De flesjes kregen een prachtige make-over en er werden 2 nieuwe producten gelanceerd, de Rich Oil en de Shimmering Oil. De Rich Oil is speciaal voor het droge en weerspannige haar en de Shimmering Oil is zowel voor het lichaam als het haar. De formule weerkaatst het licht en laat de huid en het haar gehydrateerd achter. Beide kosten €22.10 bij een kapsalon.

Ontbijtbox 1_LR

Hello Fresh heeft sinds kort ook een ontbijtbox. Hello Fresh is een maaltijdbox die je wekelijks kan bestellen. Deze box bevat dan alle ingrediënten die je nodig hebt voor een aantal (zelf te kiezen) super gezonde maaltijden. Mijn ouders zijn fan maar zelf heb ik het nog niet kunnen uitproberen. De ontbijtbox kan je samen (en dus niet apart!) bestellen met je normale box. Je mag je verwachten aan vers sap, recepten en zelfs nog extra fruit als tussendoortje. Beide wil ik graag eens uitproberen!

Sally Hansen Miracle Gel Boho A-Go-Go

De Miracle Gel lakjes van Sally Hansen zijn super populair en zouden bij de beste van hun soort horen. Nu komt er een nieuwe topcoat met dubbel zo veel volume en glans! Ook worden de onderstaande 10! kleuren toegevoegd aan het assortiment. Ze blijven, net zoals de rest, bijna 2 weken zitten! Alels is vanaf half oktober voor €14.99 verkrijgbaar bij Planet Parfum.

PicMonkey Collage sh

ImageProxy

Etam heeft al een tijdje een mooie beautylijn. In oktober komt hun nieuwe herfstmake-up uit en ze introduceren ook wat lichaamsverzorging. Prijzen e.d. heb ik niet maar de foto’s zien er veelbelovend uit. Menig blogger is enthousiast over Etam Beauty dus misschien moet ik me er ook maar eens aan wagen?

RelatedPost

Previous Post Next Post

2 Comments

 • Reply beautifulday4makeup

  Het lijkt mij super handig dat hello fresh ook een ontbijtbox heeft nu!
  beautifulday4makeup recently posted…Klaar om weer iets meer te weten te komen over mij? 40 Beauty Questions TagMy Profile

  06/10/2015 at 11:58
  • Reply LadyBlueBerry

   Ja ik wil hem ook wel eens proberen!

   07/10/2015 at 21:50

  Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  You may also like