Hema Kruiden kit

Posted in lifestyle, Tuin by

1

In de goodiebag van de Hema Pressday zat deze leuke kruiden kit. Vandaag heb ik eindelijk het resultaat van mijn eerste poging om een plant levend te houden.

Ik kan beginnen met te zeggen dat ik absoluut niet goed ben in het onderhouden van planten. Ik geef ze te veel of te weinig water en lang houden ze het niet vol hier. Ik was dus extra benieuwd of deze kit wat zou zijn.

2

In de kit zitten 3 soorten kruiden, peterselie, basilicum en koriander. Ik ben vooral erg dol op basilicum en in de zomer kopen we zelf zo’n plantje uit de supermarkt. Die gaan wel dood na 2 weken hier. De potjes zijn ongelooflijk leuk vormgegeven. De potjes zijn van karton maar zijn erg stevig. Ze staan leuk op je vensterbank.

3

Per potje heb je een tabletje met grond en een zakje met zaad. Je doet wat water bij het tabletje en wonder boven wonder krijg je dan een volle pot grond.

4

Ik heb een laagje grond weggehaald, de zaadjes verdeeld en weer het laagje er boven op gelegd. Zo zitten ze lekker goed in de grond maar doe dit zeker niet te diep.

5

 

En enkele weken later is dit het resultaat. Ik ben stiekem best trots op mezelf. Ik geef ze dagelijks een klein beetje water en ze staan lekker te zonnen op de vensterbank. Nog heel even en ik kan ze gaan gebruiken. Deze kit is dus voor iedereen, zelfs wanneer je vingers verre van groen zijn. Goedgekeurd! En voor €2.50 en heel wat geduld heb je gewoon drie soorten kruiden die je erg lang kan gebruiken in al je gerechten. Top!

€2.50 bij Hema

Hanna

Deze review bevat producten die mij door een bedrijf of merk zijn opgestuurd. Lees hiervoor mijn disclaimer

Previous Post Next Post

9 Comments

 • Reply Eilish (artisticstateofmind)

  Super leuk! Echt schattig en handig!
  Eilish (artisticstateofmind) recently posted…Fashion ♥ Mijn nieuwe kleurrijke aanwinst | Van HarenMy Profile

  24/04/2015 at 12:49
  • Reply LadyBlueBerry

   Super handig inderdaad!

   27/04/2015 at 10:15
 • Reply Zoë

  Ha zaliggg! Die van mij zien er ondertussen ook zo uit 🙂 Enkel mijn koriander vind ik wat zielig, die valt precies om? De rest doet het wel erg goed 🙂
  Zoë recently posted…WIN! 3x BIOLICIOUS TICKETMy Profile

  24/04/2015 at 18:43
  • Reply LadyBlueBerry

   Ja die gaat ook het minste bij mij. Ik ben wel verrast dat het zo goed is gelukt. Met mijn talent :p

   27/04/2015 at 10:14
 • Reply beautifulday4makeup

  ik ben zelf ook erg slecht in het onderhouden van planten 🙂
  beautifulday4makeup recently posted…Zondag – Spellendag: Keltis – Der weg der SteineMy Profile

  26/04/2015 at 16:35
  • Reply LadyBlueBerry

   Dit is echt niet moeilijk. Als ik het kan, kan iedereen het.

   27/04/2015 at 10:15
 • Reply lana

  Met zen alle naar de hema zou ik zeggen :p

  26/04/2015 at 19:26
  • Reply LadyBlueBerry

   Haha ja goed plan!

   27/04/2015 at 10:15
 • Reply BySilke

  Wow, superleuk dat die zo goed groeien! Dit ga ik onthouden, voor als mijn plantenpotjes van de Albert Heijn dood zijn 😉

  05/05/2015 at 14:22
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  You may also like