Hema blush 06

Het jaar loopt op zijn einde en beetje bij beetje lopen de feestcollecties weer de winkels binnen. Ook bij Hema en daar kocht ik deze prachtige blush!

Ik spotte deze blush in de Hema en was onmiddellijk verkocht! Wat een mooie kleur en een prachtig printje! Hema weet wel hoe ze vrouwen moeten doen kopen. Volgens mijn vriend ging het enkel om het printje en ik moet hem grotendeels gelijk geven. Moest deze verpakking er anders uitzien was de blush me niet opgevallen. Achja wij vrouwen zijn veel te makkelijk te verleiden met mooie verpakkingen. Het doosje is best wel groot en heeft een bol dekseltje.

Tgoo die print! Ik hoop dat hij niet snel gaat vervagen bij het gebruik ervan. Het is geen overspray maar een echt reliëf dus de print zal hopelijk wel even blijven.

De pigmentatie is niet om naar huis te schrijven maar je kan de blush dan wel lekker opbouwen. Zeker als je pas begint met make-up kan ik je deze aanraden, je loopt dan niet het risico om met te veel blush rond te lopen. De mooie glitters geven net dat extra waar je tijdens de feesten naar op zoek bent!
De blush is limited edition dus wees er snel bij! Hij is ook nog verkrijgbaar in een felle roze kleur. Je betaald €5.50 voor 9g.
Llady Blue Berry

14/11/2012
/
Previous Post Next Post

Leave a Reply

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

You may also like