Happy Valentine’s Day!

Valentijn, voor de ene een hel, voor de andere een zalige romantische dag. Ik denk dat het lekker is wat jij ervan maakt.

Je viert het of je viert het niet. Voor ons is het een goed excuus om eens uitgebreid te koken en iets liefs voor elkaar te kopen/maken. Ontbijt eens lekker uitgebreid met z’n twee, schrijf een lieve brief of kaartje, doe eens iets geks! Vele onder jullie vinden het misschien commerciële bullshit (excuses voor mijn taalgebruik) maar anderen kijken er lang naar uit! Ik realiseer me vaak wat last-minute dat ik nog iets moet verzinnen. Maar zelfs op de dag zelf kan je er nog iets van maken. Snel naar de winkel voor een lief kaartje, het lievelingseten van je liefje en wat kaarsjes. 
Ik heb vandaag les tot 19u dus Birger gaat lekker koken met scampi’s. We hebben beide iets kleins voor elkaar gekocht. Maar je hoeft helemaal geen geld uit te geven. Met een goeie oude liefdesbrief scoor je en knutsel iets liefs in elkaar, werkt altijd. Ik vulde ooit een grote glazen pot met 100 briefjes met 100 redenen waarom ik van hem hou. Ben je wel even mee bezig hoor!
Met wat kaarsjes en wat fantasie kom je al een heel eind!
Make-up is een moeilijke, vooral als het je eerste date is en/of je hem nog niet lang kent. Jongens zeggen vaak dat ze niet zo van make-up houden, maar ze weten zelf niet wat ze daarmee bedoelen. Mijn beste tip is, wees jezelf. Draag je nooit make-up? Doe het dan ook niet met valentijn of hou het bij wat mascara. Maar ben je net wat meer gewoon, hou het dan bij een zachte, frisse look. Uiteraard doe je gewoon waar je jezelf het best bij voelt want schoonheid begint hier. Zelf draag ik een naturel ooglook, met een kleine, dunne eyeliner om mijn ogen wat aan te zetten. Een beetje highlighter op de jukbeenderen en onder je wenkbrauwen, een zacht-roze blush en een likje mascara. Voor de lippen, kan je gaan voor helemaal niets, of een lichte kleur. Zorg vooral dat ze lekker zacht zijn door ze wat te scrubben met bijvoorbeeld je tandenborstel of een lipscrub. Wees vooral jezelf, als je date je zo niet ziet staan dan hij het ook niet waard. 
Ben je single? Spreek dan af met een boel vriendinnen. Bak cupcakes, kijk een romantische komedie, eet chocolade, doe een maskertje op en haal je beste roddels boven! 
Doe je er niet aan mee, zolang je maar gelukkig bent. Maak er alleszins het beste van, dit geldt eigenlijk voor elke dag!
Llady Blue Berry

13/02/2013
/
Previous Post Next Post

Leave a Reply

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

You may also like