Hallo 2017 / persoonlijke update

Posted in persoonlijk by

hallo2017

Ruim een week te laat maar ik wens jullie toch nog een gelukkig nieuwjaar! Mijn plannen voor 2017 en meer specifiek januari 2017 doe ik hier voor jullie uit de doeken in deze persoonlijke update.

2017 wordt voor mij het spannendste jaar ooit. Mijn vriend studeert al af in februari dus hij gaat van student naar werkmens en als alles goed loopt ga ik hem in juni of september achterna. Tijdens of na de zomer zijn we dan ook van plan om uit onze versleten studentenwoning te gaan en écht te gaan samenwonen. We wonen eigenlijk grotendeels al samen maar nu zullen we het zelf moeten gaan betalen en gaan we niet meer elk weekend naar huis voor onze was. Iets wat ik dus ook ga moeten leren dit jaar. Ik kijk énorm uit naar het samenwonen en dit is dan ook mijn belangrijkste motivatie tijdens mijn masterjaar nu. Het is verdomd moeilijk en dat verklaard meteen ook de stilte hier online. Ik heb nog tot 1 februari examens en heb dus ook besloten om vrijwel niets online te zetten gedurende die tijd. Er komen wel 1 of 2 video’s aan over mijn kerstweek. Zou stom zijn om die pas online te zetten in februari maar verder hoef je hier niets te verwachten. Ik vlieg er liever goed in na mijn examens om dan echt consistent te gaan bloggen. Iets wat in 2016 niet goed gelukt is. Ik trok het me namelijk vrij hard aan dat mijn blog zo slecht werd gelezen. Maar in 2017 ga ik terug naar waarom ik dit in de eerste plaats begonnen ben en dat is niet om ontzettend veel views te halen. Ik wil gewoon mijn make-up praat kwijt en het moet leuk blijven. En in 2017 neem ik hopelijk ook dingen zoals verhuisvlogs en afstudeerblogs op. Ik wil me niet meer enkel focussen op beauty.
Dus even samenvatten, tot en met 1 februari komen er 1 hoogstens 2 video’s online maar verder niets. Daarna begin ik met een schone lei en ga ik consistenter bloggen.
Zo laat me zeker jullie plannen voor 2017 weten en laten we er een memorabel jaar van maken!

Hanna

Previous Post Next Post

1 Comment

 • Reply Kiss & Make-up

  Amai ja, er staat veel te gebeuren voor jullie in 2017! En inderdaad, je moet vooral bloggen voor jezelf en uit liefde voor het bloggen, niet voor de views.
  Kiss & Make-up recently posted…Video | Morning Snow WalkMy Profile

  09/01/2017 at 12:00
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  You may also like