Hair Artist Red Hair Chalk

Posted in Di, haar by
Gekleurde stukjes in je haar is weer helemaal hip. Verschillende merken komen nu met makkelijke manieren om zelf voor een pop of color in je haar te zorgen. Zo ook Hair Artist, lees snel verder voor de review!

 De Hair Chalk is echt een soort krijtje waarmee je wat kleur kan aanbrengen in je haar. Het is verkrijgbaar in blauw en rood en ik mocht de rode versie testen.

Het principe is simpel, gewoon aanbrengen op het deel dat je wil ‘inkleuren’. Om de kleur wat intenser te maken kan je het op handdoekdroog haar aanbrengen.
En dit is het krijtje zelf. Als je de verpakking zou verwijderen zou ik er zo mee op een schoolbord schrijven.
Mijn punten zijn al rood maar mijn zusje was maar al te graag mijn slachtoffer. Ze heeft donkerblond haar en de kleur pakt vrij goed op haar haar. Eerst had ik voorzichtig een klein stukje geprobeerd op haar wat niet zichtbaar is. Misschien een tip voor als je je twijfels hebt of je het wel mooi zou vinden. Ze vond het erg leuk dus toen heb ik haar maar een dip dye gegeven. Voor deze hoeveelheid haar had ik wel een tijdje nodig maar het effect is erg leuk. Ze gebruikt het krijtje nu zelfs nog af en toe. Het krijt maakt het haar wel wat droger. Je ziet er niet erg veel van maar het voelt heel erg droog aan. Niet iets om heel regelmatig te gebruiken dus. Maar voor de rest doet het zeker wat het beloofd.
Maar nu, het grote nadeel. ALLES hangt onder het rode krijt wanneer je dit doet. Je handen, je kleren, je nek, je gezicht en dit is echt onvermijdelijk. Doe dus zeker slechte kleren aan en ga eventueel buiten zitten. Ook als je klaar bent met ‘verven’ blijf dan goed opletten en draag niet je favoriete trui.
Eens je de verpakking hebt geopend kan je het krijtje er niet meer in opbergen. Zoek dus zelf een doosje of zakje waar je dit in kan bewaren. Een soort case was dus wel handig geweest.
Behalve dit heb ik weinig negatiefs te zeggen over deze hair chalk. Het is leuk, voordelig, werkt prima en is helemaal hip. Naarmate je het vaker gebruikt zal het ook wel met minder rode vlekken lukken. Ideaal als je eens gek wil doen of een nieuwe stijl wil uitproberen. Je wast het er namelijk gewoon weer uit. Mijn zusje vertelde dat dit zelfs niet echt nodig was, na een dag of drie was er niet veel meer van te zien.
De Hair Chalks zijn voor €5 verkrijgbaar bij Di.
Ga jij dit voorjaar voor een felle kleur in je lokken?
 
Llady Blue Berry
 
Deze review bevat producten die mij door een bedrijf/merk zijn opgestuurd. Lees hiervoor mijn disclaimer
14/03/2014
/
Previous Post Next Post

Leave a Reply

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

You may also like