Get Ready With Me: Christmas

Vandaag eens een andere video, een Get Ready With Me Christmas edition! Hierin laat ik jullie zien hoe ik mij klaar maakte om kerst te vieren met mijn gezin. In de beschrijving op Youtube staan links naar alle gebruikte producten.

Hoe zag jou look er uit met kerst?

Hanna

Previous Post Next Post

8 Comments

 • Reply Lina

  leuke video!
  ik vind je wel mooier zonder make-up .. maar dat is mijn mening 😉
  xxx Lina

  09/01/2015 at 18:41
  • Reply LadyBlueBerry

   Bedankt?! Zelf vind ik het ene niet mooier dan het andere. Gewoon ‘anders’.

   13/01/2015 at 21:37
 • Reply Laura - Essential Honesty

  Oei, mijn Kerstlook was nogal gewoontjes.. Maar dat van jou! Awesome!
  Laura – Essential Honesty recently posted…Blogversary Bonus Contest: OlivellaMy Profile

  12/01/2015 at 13:41
  • Reply LadyBlueBerry

   Bedankt!

   13/01/2015 at 21:35
 • Reply Femke

  Wat ontzettend leuk om zo een kijkje achter de schermen te hebben! Je kerstlook was heel erg mooi. Zelf wisselde mijn look heel erg met kerst: de ene keer ging ik -net als jou- voor een heel chique soft smokey en een andere keer was ik al blij als ik gewoon mascara erop had gesmeerd 😉 Die cupcake is trouwens echt briljant!
  Femke recently posted…WIN! Illustratie van jezelfMy Profile

  12/01/2015 at 23:32
  • Reply LadyBlueBerry

   Haha hier een beetje hetzelfde hoor. Ik had meerdere feestjes en heb me lang niet altijd zo opgemaakt :’)

   13/01/2015 at 21:35
 • Reply Kiss & Make-up

  Leuk potje voor je wattenstaafjes 😉 Heel leuk om te zien hoe je je klaarmaakte. Ik gebruik dezelfde oogschaduwprimer, vind ‘m echt super. Heel tof ook om te zien hoe je je oogmake-up doet, dat vind ik altijd interessant. En je lipstickkleur was echt supermooi, goed gekozen!
  Kiss & Make-up recently posted…Beauty meets fashion | Affordable jewelry and accessories from bornprettystore.comMy Profile

  13/01/2015 at 17:17
  • Reply LadyBlueBerry

   Bedankt! Ja de cupcake vind ik ook geweldig. We hebben er eentje voor wattenstaafjes en eentje voor watjes maar ÊÊn van de twee deksels is helaas al stuk.

   13/01/2015 at 21:34

  Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  You may also like