Freeman

Ik ontdekte dit merk een half jaar geleden en ik ben fan! Het is echt budgetproof en de producten zijn heerlijk. Ze zijn niet getest op dieren en bevatten natuurlijke ingrediënten. Lees verder als je meer wil weten.

De Facial creamy scrub apricot. Deze gezichts-scrub ruikt heerlijk naar abrikoos en bevat lekker veel kleine korreltjes. Ik scrub mijn gezicht 2x per week en heb echt zelden last van velletjes of puistjes. De tube is mega handig, zo moet je niet telkens met je natte hand in een potje en deze bevat 150 ml. Daar kom je echt wel een hele tijd mee toe. Ik vind het ook een vrij grote tube voor een gezichtsscrub. De roze kleur staat wel vrolijk in mijn badkamer. De scrub bevat wel SLS maar mij stoort dit echt niet. Er zitten ook natuurlijke ingrediënten in maar jullie weten waarschijnlijk dat dit niet zo veel zegt, als er 1 natuurlijk ingrediënt in zit mag dit al op de tube staan. Maar ik ben echt heel tevreden over deze scrub.

De scrub zelf heeft een oranje kleur en heeft een vrij romige substantie. Je kan de korreltjes ook echt zien zitten. 
En dan nu het masker. Het Superfruits revealing peel-off facial mask. Het was mijn eerste peel-off masker en ik vind het nog steeds geweldig om het er af te trekken. De tube bevat 150 ml en hier kom je echt wel een tijdje mee toe. De groene tube is weer lekker vrolijk en het masker bevat 8 van de zogenaamde superfruits. Goji bessen, acai, granaatappel, mango, mangisboom, veenbessen, noni en blauwe bessen. Door al deze vruchten is het masker heel goed tegen onzuiverheden.

Zoals je ziet is het masker doorzichtig. Het heeft een gel-achtige substantie en hierdoor kan je het masker het best aanbrengen met je vingers. Doordat het masker doorzichtig is moet je goed opletten of je wel overal gesmeerd hebt.

Als je het masker 15-20 min laat drogen komen de randen los. Dan is het masker echt volledig droog en kan je het er gemakkelijk aftrekken. 

Dan krijg je dit. Eng? je kan ook echt vuil zien liggen op het masker. 
Ik kocht deze producten bij essenza maar ze zijn nu ook verkrijgbaar bij het Kuidvat. De verpakkingen zijn wel veranderd.
Zo dat was het!

17/11/2011
/
Previous Post Next Post

Leave a Reply

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

You may also like