First Aid Beauty Face Cleanser

1

In New York kocht ik de First Aid Beauty Face Cleanser en na een tijdje in mijn kast te hebben gestaan (ik moest eerst andere cleansers opmaken) heb ik hem eindelijk uitgeprobeerd. Klik snel verder voor mijn review!

First Aid Beauty is een Amerikaans merk dat nog maar sinds 2009 bestaat. Ze willen no-nonsens producten maken zonder agressieve ingrediënten zoals parfum, alcohol, parabenen en kleurstoffen. Het merk is erg populair bij Amerikaanse bloggers dus toen ik in New York was kon ik er niet aan weerstaan.

De Face Cleanser is, zoals de naam het al doet vermoeden, een reiniger voor je gezicht. Eerst verwijder je je make-up met micellair water of iets dergelijks en dan ga je aan de slag met deze cleanser. De verpakking vind ik trouwens ook erg leuk vormgegeven. Er staat op waar het voor dient zodat elke beginnende beautyliefhebber ook weet waar het om draait. Oh en de afkorting van First Aid Beauty is trouwens FAB, hoe cool?

2

Op de ingrediënten heb ik weinig aan te merken. Glycerine zorgt voor wat hydratatie en Aloë Vera verzacht de huid. De alcohol die je ziet is een vette soort acohol die helemaal geen kwaad kan. De perfecte cleanser voor iedereen, zelfs voor de meest gevoelige huidjes.

3

Voor mij werkt hij perfect. Hij laat mijn huid niet trekkerig achter, verwijderd al het vuil van mijn gezicht en is zuinig in gebruik. Knijptubes vind ik trouwens ook ideaal voor cleansers.

4

 

De cleanser schuimt heel lichtjes tot niet en heeft een bijzondere schijn. Hij verdeeld makkelijk over mij gezicht en spoelt ook weer makkelijk af. Het enige minpunt? De verkrijgbaarheid natuurlijk, je kan hem enkel online kopen.
In de tube zit 140g en daar betaal je ongeveer €18.50 voor afhankelijk van welke webshop. Voor sommigen is dit misschien wat aan de dure kant maar op huidverzorging ga ik niet besparen. Dit is een topproduct dat nog eens zuinig in gebruik is dus dan leg ik er met plezier wat meer voor neer.

Pluspunten
Geen irriterende ingrediënten
Zit in een tube
Werkt goed
FAB is volledig dierproefvrij

Minpunten
Niet goedkoop
Enkel online verkrijgbaar

Hanna

RelatedPost

Previous Post Next Post

4 Comments

 • Reply beautifulday4makeup

  Dat is niet heel goedkoop, maar ik vind het zeker en vast betaalbaar; Die glans in het product is wel heel leuk
  beautifulday4makeup recently posted…Deadly Sins of Beauty tagMy Profile

  19/03/2015 at 15:29
  • Reply LadyBlueBerry

   Ik vind het ook niet echt te duur maar kan begrijpen dat anderen het wel zo vinden. Ja leuk detail e?

   19/03/2015 at 15:44
 • Reply Laura - Essential Honesty

  Heb hier (don’t shoot me) écht nog nooit over gehoord! Lijkt me wel een leuk merk eerlijk gezegd!
  Laura – Essential Honesty recently posted…Clarins Instant Light Natural Lip PerfectorMy Profile

  20/03/2015 at 20:27
  • Reply LadyBlueBerry

   Ik heb het ook nog nooit op een nederlandstalige blog zien voorbij komen. Maar bij Amerikaanse youtubers al vaak. Het is echt een aanrader, mijn zusje gebruikt hun face cream en die is ook heel tevreden.

   21/03/2015 at 23:51

  Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  You may also like