Essence – Free Hugs

Roze was een kleur waar ik niets mee had. ‘Had’ inderdaad want nu ben ik fan!

Heerlijk snoepzroze is deze kleur! De kleur is creamy dus bevat geen glitters of iets dergelijks. Dekt prima in twee laagjes, zeker voor zo een lichte kleur. Lakt prima en lekker budget! Wat wil je nog meer? De flesjes zijn al een tijdje veranderd en de meningen zijn hierover verdeeld. Ik vind ze vooral lekker in de hand liggen en met het kwastje kan je ook beter lakken nu.

Ik ben heel tevreden van deze kleur, spijtig dat hij van mijn zus is.
Essence is verkrijgbaar bij Kruidvat en voor dit flesje nagellak van 8ml betaal je €1.69.
Llady Blue Berry
19/03/2013
/
Previous Post Next Post

3 Comments

 • Reply Natiza

  Mooi kleurtje! Ziet er leuk uit!

  19/03/2013 at 18:09
 • Reply LadyBlueBerry

  Vind ik ook!

  19/03/2013 at 18:11
 • Reply MissLanghaar

  Wat een mooi lakje!

  19/03/2013 at 23:29
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  You may also like