Esprit Simply you for him and for her

Esprit komt met 2 nieuwe parfums, Simply you voor mannen en eentje voor vrouwen. Klik verder voor een heerlijke geur.

Ik heb buiten deze geur nog niets geprobeerd van Esprit en het is niet een merk dat me snel zou opvallen in de winkel. Maar de parfums staan ook helemaal niet voor opvallen, felle kleuren of extravagante flesjes. Nee ze houden het simpel maar goed met een zachte en sobere uitstraling. 
De flesjes zijn mooi, clean, sober, niets op aan te merken. Het gaat hem hier echt om de geur zelf. Dan de geurnoten van de mannen. Als opener ruik je Bergamot, Italiaanse citroen en een snuifje zwarte peper. In het hart gaan we de kruidige kant op met muskaatnoot, muskaatsalie en Afrikaanse geranium. In de basis ruiken we dan weer Patchoeli, cederhout en Benjaminhars. Ik vind het een heerlijke geur maar mijn vriend vind hem iets te zwaar om overdag te dragen. Maar hij droeg hiervoor nooit parfum dus als je vriend wel vaker parfum draagt kan ik deze zéker aanraden. Leuk voor de komende feestdagen.
Dan de versie voor de dametjes. Deze opent lekker fris met mandarijn, bergamot en oranjebloesem. In het hart ruiken we de poederachtige Iriswortel, heliotroop en fel oranje bloem. Dan als laatste komen we aan wat hout- en muskusnoten.
Het zijn beide vrij krachtige en poederige geuren, niets voor je kleine zusje of broertje maar ideaal voor je moeder of vader of je oudere zus of broer. Ik ben fan!
Het zijn beide eau de toilettes maar ze blijven toch vrij lang hangen. Mijn flesjes bevatten elk 30 ml. En dan nu de prijzen!
For him: 30ml – €16.00
50ml – €24.95
For her: 15ml – €16.00
30ml – €24.95
Nog eens goed voor de portemonnee ook!
Llady Blue Berry

Dit artikel bevat producten die mij door een bedrijf  of merk zijn opgestuurd. Lees mijn Disclaimer.

24/11/2012
/
Previous Post Next Post

Leave a Reply

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

You may also like