Earth Lovers

Jullie kennen de douchelgels van TBS wel. De earth lovers collectie bevat 7 verschillende douchegels, waarvan ik er 2 in mijn bezit heb. De Apricot & Basil en de Lemon & Thyme. In de collectie heb je ook nog Watermelon & Eucalyptus, Pear & Lemongrass, Mint & Cucumber, Fig & Rosemary en een geurloze douchgel.  
  

.
De Apricot & Basil ruikt heerlijk! Je voelt wel dat er geen onnodige dingen inzitten. Zonder puff schuimt de gel niet zo hard en het is een hele vloeibare gel. Als je de gel met puff gebruikt schuimt ze wel en het is ook een hele zuinige gel. 
Als je van citrusvruchten houdt dan is deze douchegel echt iets voor jou. Deze is wat geliger van kleur maar is buiten de geur net hetzelfde. Het zijn 100% recycleerbare flesjes en ze bevatten geen sulfaten, geen parabenen en geen kleurstof. Alle ingrediënten zijn biologisch afbreekbaar.

Het was moeilijk om de gel op foto te krijgen omdat ze, zoals je ziet echt kleurloos is. De gel geeft je echt een goed gevoel vind ik. Je zet je in voor het milieu. De douchegels zijn verkrijgbaar bij The Body Shop en kosten 6 euro voor 250 ml.
Ik ben fan en wil zeker de Fig & Rosemary eens uitproberen, ik ben echt een rosemary fan!
Hebben jullie al een earth lovers douchegels geprobeerd?

16/11/2011
/
Previous Post Next Post

Leave a Reply

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

You may also like