Demak’Up Expert lijn

Vandaag test ik de hele expert lijn van Demak’Up voor jullie. Make-uppen is fijn maar ’s avonds je make-up verwijderen is ongelooflijk belangrijk. Lees dus snel verder voor wat schatjes die je daarbij kunnen helpen.

De watjes van Demak’Up, wie kent ze niet? Vroeger was ik iemand die bespaarde op watjes maar nu gebruik ik zelf ook altijd Demak’Up. Niets is vervelender dan watjes die pijn doen op je huid en allemaal pluisjes achterlaten. Daar heb ik met deze watjes helemaal geen last van. 
Er zijn 2 soorten, de standaard ronden en de grotere ovalen. Ik gebruik het liefst gewoon de ronde watjes, de ovalen zijn me net wat te groot.

Maar het zijn geen gewone watjes, ze hebben een speciale honingraat structuur. Dit maakt make-up verwijderen nog makkelijker. De andere kant is wel normaal en die gebruik ik toch wat liever voor mijn ogen. Soms zijn de rastertjes net wat te heavy.

Met watjes alleen ga je niet ver komen, vandaar dat er ook een remover in het assortiment zit. Dit is mijn favoriet uit de hele lijn! De waterproof remover verwijderd mijn oogmake-up zonder enig probleem. Hiervoor gebruikte is altijd de remover van Kruidvat, die ook prima werkt, maar deze tilt make-up verwijderen naar een hoger niveau. Het enige minpuntje vind ik de dop, die is niet heel erg makkelijk om te openen en te sluiten. Maar daar gaan we niet over zagen.
Heb je haast of ben je wat lui? Dan zijn deze twee misschien wat voor jou. Ik zal beginnen met te zeggen dat ik echt geen fan ben van dergelijke producten. Ze geven nooit een fijn gevoel op mijn huid, werken nooit even goed als mijn normale methode en zijn dus enkel in noodgevallen. Ik gebruik ze wel regelmatig om swatches te verwijderen van mijn arm na een fotosessie.

 Ook bij de doekjes zien we dezelfde structuur. Voor mijn gevoel zijn ze wat te agressief voor mijn huid. Ze verwijderen wel alle foundation maar achteraf voelt mijn huid erg droog en viezig. Nu ben ik wel van mening dat zo’n doekjes nog steeds beter zijn dan niet je make-up te verwijderen. Voor reinigingsdoekjes zijn ze dus zeker niet slecht maar ik ben gewoon geen fan, je m’excuse.
De oogpads gebruik ik vele liever. Ze zijn veel zachter en doen mijn make-up verdwijnen als sneeuw voor de zon. Hier grijp ik dus wel vaak naar. Ook op reis lijken ze me heel erg handig. Ooit is er een remover uitgelopen in mijn toilettas en dat wil ik geen twee keer meemaken. Zo’n potje gaat dus zeker mee richting NY deze zomer.
Demak’Up heeft me ook gevraagd om een facelook te maken. Een make-up look die iets gewaagder is dan de doorsnee vrouw zou dragen maar aanzet tot experimenteren met make-up. Ik ben helemaal voor het experimenteren en met deze handige producten is een foutje ook zo weggewerkt.
Ik ging voor een naturel ooglook met sterke wenkbrauwen en felle lippen. Zo ongeveer mijn favoriete look.
En oh ja, ik kan niet normaal in de camera kijken, vandaar het gebrek aan full face foto’s hier op de site.
Demak’Up Expert Cotton pads oval – € 2,03
Demak’Up Expert Cotton pads – € 1,52
Demak’Up Expert impregnated eye pads – € 3,99
Demak’Up Expert wet wipes – € 3,99
Verkrijgbaar in de supermarkt en drogist.

Gebruiken jullie wel graag reinigingsdoekjes?

Ps. Doen jullie al mee met de winactie?
Llady Blue Berry
Deze review bevat producten die mij door een bedrijf/merk zijn opgestuurd. Lees hiervoor mijn disclaimer

12/05/2014
/
Previous Post Next Post

Leave a Reply

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

You may also like