Concealers Essence

Vandaag laat ik jullie twee concealers van Essence zien, de stay natural concealer en de pureskin 2 in 1 anti-spot coverstick pen. Klik verder voor de review.

Deze coverstick bevat 2 kanten. Een groene die rode plekjes goed kan neutraliseren en een huidskleurige waarmee je alles egaal maakt. Ik heb de kleur 02 Sand, er is nog een lichtere en een donkerdere versie. De groene kant bevat 0.25g en de cover bevat 1.7g wat niet overdreven veel is maar als je het niet zo vaak gebruikt en nodig hebt is dit een goede en handige oplossing. Hij is wel erg zuinig. Hij past ook makkelijk in een etui of make-uptasje. De verpakking is wel in orde. Van vormgeving vind ik Catrice er toch wel meer luxe uitzien.

Met dit puntje kan je perfect rode puisten en plekjes verbergen. Ik gebruik hem nu al een tijdje en hij blijft wel goed in vorm. Je moet het wel goed uitblenden of je zit met een groene vlek op je gezicht.

Een veeg over je plek, uitblenden en klaar. Hij blijft wel niet een hele dag zitten maar ik draag hem op school en zit heel de tijd aan mijn gezicht te prullen. Ik weet het, slecht maar ja verveling. Als je flink bent en overal van af blijft is het geen probleem denk ik.

Nog een concealer, de stay natural concealer bevat 1.5 ml en is ideaal voor onder je ogen. Deze is vrij populair en ook ik ben tevreden. Ik heb wel nog niet zo veel ervaring met dit soort producten maar hij doet wat hij moet doen. Je draait aan de onderkant en de vloeistof komt in het kwastje. De eerste keer moet je wel ongelooflijk veel draaien maar geen paniek hij is niet stuk. Hij is niet super dekkend maar als het je wallen niet kan verbergen moet je meer slapen. 

Zo ziet het kwastje er voor gebruik uit maar daarna is hij gewoon bruin. Ik gebruik hem al een tijdje en het kwastje wordt niet hard of droog zolang je de dop er maar steeds op doet. De vloeistof is verrijkt met vitamine A. Waar dat goed voor is moet je me niet vragen.

Vlnr: stay natural concealer, anti-redness en cover van de 2 in 1 anti-spot coverstickpen. Ik ben best tevreden over deze producten en ze zijn lekker budgetproof. De stay natural kost €1.99 en de pureskin €2.49. Ze zijn beide verkrijgbaar bij Kruidvat.
Lady Blue Berry

24/03/2012
/
Previous Post Next Post

Leave a Reply

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

You may also like