Collection Lasting Perfection Concealer / review

1

De Lasting Perfection Concealer van Collection vliegt je echt om de oren in beautyblogland. Elke beautyblogger, en zeker die met de lichte huidjes, is er fan van. Toen mijn mama in Londen zat en vroeg of ze iets moest meebrengen wist ik dus onmiddelijk wat. Ik review hem voor jullie vandaag!

2

Een goede concealer vinden vind ik op een of andere manier best moeilijk. Hiervoor gebruikte ik eentje van Catrice maar een echt vloeibare concealer leek me beter voor onder mijn ogen. Deze van Collection is vrij simpel. Hij zit in een standaard ‘lipgloss’ verpakking met een applicator. Werkt prima als je het mij vraagt. Wanneer ik het wil aanbrengen op een puistje doe ik het product eerst op mijn hand en werk vanaf daar verder vermits het herhaaldelijk aanstippen van puistjes met hetzelfde kwastje mij niet zo goed lijkt voor de concealer. Verder zou hij volgens Collection zo’n 16uur moeten blijven zitten.

3

Ik heb niet bijzonder veel last van wallen maar een klein beetje concealer kan ik wel gebruiken en dan vooral aan de binnenkant, vlak bij mijn neus.

4

En het resultaat! Mat, mooie maar te overdreven dekking en hij kruipt niet in de lijntjes. Meer moet dat niet zijn voor mij. De lichtste kleur is trouwens ook lekker licht en erg geschikt voor de bleke huid. Ik heb niet getest of hij echt 16 uur blijft zitten maar aan het einde van de dag zit hij nog perfect. Nu om speciaal naar Engeland te gaan om deze te kopen is er misschien wel wat over. Ik denk dat er wel vergelijkbare producten verkrijgbaar zijn in België en Nederland, ik heb ze alleen nog niet gevonden. Hij is dus niet extreem geweldig, nuja eigenlijk doet hij wel alles wat ik verwacht van een concealer. De allerbeste concealer ter wereld zal het wel niet zijn maar voor zijn prijs zal je niet snel wat beters vinden.

Hij is verkrijgbaar bij Boots en Superdrug in Engeland voor £4.19. Let wel op, hij is enorm populair en vaak uitverkocht.

Pluspunten
Prima dekking
Prijs
Houdbaarheid
Trekt niet in de lijntjes

Minpunten
Niet verkrijgbaar in België of Nederland
Collection is niet dierproefvrij

RelatedPost

Previous Post Next Post

3 Comments

 • Reply Jana

  Ik heb deze ook en toen mijn zus onlangs naar London ging, heeft zij er nog een paar extra meegebracht voor mij. Ik vind hem heel fijn! Ik heb er nog geen betere gevonden in dezelfde prijscategorie.
  Jana recently posted…Chanel Powder Blush Rose InitialMy Profile

  10/11/2015 at 14:46
 • Reply beautifulday4makeup

  Ik ben er wel blij mee, maar ik zou er ook niet speciaal voor naar Engeland gaan… Maar als iemand ze kan meenemen zou ik het niet erg vinden 🙂
  beautifulday4makeup recently posted…Voor een warmtebron je benen insmeren? Kneipp massagemelk uit de vijg en arganolie lijnMy Profile

  11/11/2015 at 13:20
  • Reply LadyBlueBerry

   Ja dat heb ik ook!

   11/11/2015 at 13:21

  Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  You may also like