Clinique Super Rescue antioxidant night moisturizer / review

1

Een goede nachtcrème vinden is niet makkelijk. Ik heb vrij veel eisen (zie deze blogpost) waar weinig crèmes aan kunnen voldoen. Maar laat dit nu net eentje zijn die wél aan mijn eisen voldoet. Nieuwsgierig?

3
De Clinque Super Rescue Antioxidant Night Moisturizer (phoe wat een naam) zou meerdere antioxidanten bevatten die je huid beschermd tegen vrije-radicalen. De hele dag door wordt je huid blootgesteld aan de zon, stress en vervuiling en deze crème zou je daar moeten tegen beschermen. Eerste pluspunt is al binnen vermits de crème in een tube zitten en zo de ingrediënten langer goed blijven. Gelukkig want veel crèmes van Clinique zitten in potjes.

 

 

 

2

Het eerste waar ik naar kijk bij huidverzorging zijn de ingrediënten. Dit is een hele waslijst maar ik kan hem in 1 woord samenvatten, TOP! Geen parfum, geen slechte alcohol (de alcohol die je ziet is vette alcohol en dus goed voor de huid), geen citrusachtige en mintachtige stoffen, geen lavendel,… Absoluut niets op aan te merken. Wel bevat hij lekker voedende ingrediënten. Antioxidanten zitten er ook genoeg in maar hun werking is niet zo ongelooflijk als men claimt. Een crème kan nooit voorkomen dat vrije-radicalen de huid binnendringen. Wel verminderen ze de schade maar het is niet zo’n wonderingrediënt als men vaak denkt. Nu zijn die antioxidanten wel een groot pluspunt hoor. Ik wou gewoon hun werking wat verduidelijken. Verder bevat de crème nog heel wat lekkere ingrediënten die de huid helpen herstellen. Dit is de versie voor de zeer droge tot droge huid maar er zijn ook versies voor de droge tot combinatie huid en de vette tot zeer vette huid.

4

De crème zelf is vrij stevig en smeert niet zo heel makkelijk uit. Maar ik merk enorm verschil in mijn huid. Tijdens deze periode heb ik altijd last van een erg droge huid door de verandering van het weer. Hij voelt ongelooflijk goed aanw anneer je hem aanbrengt op een droge en trekkerige huid en na een lange tijd gebruiken merk ik dat mijn huid er beter op wordt. Hij doet wat hij moet doen en doet zelfs wat extra. Ik ben een grote fan! Hij is zeker wat aan de prijzige kant maar ik heb heel wat over voor een mooie en gezonde huid.

50ml – €43.90 bij Ici Paris XL.

Pluspunten
Zeer goede ingrediënten
Tube
Werking

Minpunten
Clinique is niet dierproefvrij
Prijzig

Hanna

Previous Post Next Post

Leave a Reply

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

You may also like