Clarins Instant Light Lip Comfort Oil / review

Posted in Clarins, lippen by

1

Zachte lippen is echt een must wanneer je, net zoals ik, graag matte lipsticks draagt. Ik ben dan ook constant op zoek naar goede lipproducten. De Clarins Instant Light Lip Comfort Oil kwam ik ontzettend vaak tegen online dus besloot ik hem ook aan te schaffen.

2

Allereerst is de tube echt heel erg mooi. Het is geen glas maar voelt wel erg luxe aan. Ik heb de honing variant maar er is ook nog een roze frambozen variant en eentje met kersen.
De applicator vind ik ongelooflijk fijn. Hij is super zacht, vrij groot en brengt voldoende product aan. De dop kan je trouwens ook prima gebruiken als spiegel. Dan de werking. Het is echt een mix tussen een balsem en een gloss en ik vind hem persoonlijk iets te plakkerig. Volgens Clarins zou dit niet het geval zijn maar daar ben ik toch echt niet mee akkoord. Nu maakt de werking het wel ruimschoots goed. Mijn lippen krijgen voldoende hydratatie en wanneer je de oil aanbrengt zien ze er ook erg mooi en gezond uit. Ideaal voor wanneer je geen zin hebt in make-up maar er toch verzorgd wil uitzien.

3

Over ingrediënten in lipverzorging kan ik weinig kwijt dus wanneer je hier meer over weet laat me dat dan zeker weten! Ik ben heel tevreden van de werking van de lip comfort oil maar vind hem ietsje te plakkerig. Desondanks gebruik ik hem heel erg graag!

€20.70 – 6.5ml bij de parfumerie.

Pluspunten
Geeft voldoende hydratatie
Super mooie verpakking
Aangename applicator
Makkelijk verkrijgbaar

Minpunten
Duur
Plakkerig
Niet dierenproefvrij

Hanna

RelatedPost

Previous Post Next Post

Leave a Reply

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

You may also like