Ciaté Corrupted Neon Manicure – Floor

Door Floor – Hier ben ik dan weer met mijn 2e artikel. In de zomer was ik in Frankrijk en zag ik de Ciaté Corrupted neon manicure liggen. Het zijn kristalletjes die je over je natte nagellak moet strooien en ze geven licht onder een UV-lamp. Ik twijfelde een beetje vooral voor de prijs (20 euro!!). Maar omdat ik nog geen enkel lakje van Ciaté had en het echt wou uitproberen nam ik ze mee. 

Ze zaten super leuk verpakt. Je ziet er namelijk 2 plaatjes in. 1 In daglicht en als je de verpakking draaide zie je het plaatje in UV-licht. Dit is de verpakking in het daglicht.

Hier zie je de verpakking een slag gedraaid. Zeer leuk gedaan!
In de verpakking:
– een pot met fluo gele kristalletjes in (10g)
– een mini topcoat (5ml)
– een gele nagellak: Ciaté – Big Yellow Taxi (13,5ml)
Er zit ook een handleiding bij, maar ik laat alles nog in stappen zien.
Als eerste gebruik je zoals altijd een base coat. Ik gebruik hier de strong nails base coat van Kiko, maar dat mag eender welke zijn.
Dan breng ik 2 laagjes aan met de gele nagellak. Hij is al mooi zonder de glitter erop. Echt zo’n zomers kleurtje.
Hello sparkles! Ik heb meteen na de eerste laag de glinsters erover gestrooid en kijk nou wat een mooi effect! Je ziet dat er wel wat glinsters op mijn nagelriemen en over de rand van mijn nagels hangen. Maar dat gaat er na 1 keer je handen wassen zo goed als vanaf.
Er zat ook een bakje bij zodat de glinsters die eraf vielen niet verloren gingen. Gelukkig maar want ik had wel heel veel ernaast gegoten. Een nadeel is wel dat er geen trechter bijzit op het terug in het potje te krijgen. Dus je moet heel voorzichtig het er terug in gieten. 
Hier zie je nog eens duidelijk het verschil tussen een nagel met en een nagel zonder glitters.
Als laatste brengen we de top coat aan. Blijft de nagellak langer zitten. Wel spijtig dat het ruwe van de kristalletjes wat verdwijnt. 
Ik nam mijn UV-lamp (uit de esssence gell nails at home kit) en zette hem aan. Ik hield mijn nagels er voor zodat er toch nog licht op scheen. En dit was het resultaat. Wat een prachtig effect! In het gewone daglicht is dit dus een lekker felle kleur maar zie je niets van het speciale effect. Maar als je naar een feestje gaat, daar zijn vaak van die lampen, steel je de show!
Ik ben super blij met de Ciaté corrupted neon manicure. Ondanks dat het 20 euro kostte. Op school kreeg ik er ook zeer veel complimenten over. Hij bleef ongeveer 4 dagen zitten en dan pas begonnen de tipjes eraf te gaan.  Is geel wat te fel voor jou? Dan kan je ook nog altijd kiezen tussen de roze, blauwe en oranje kit. 
De Ciaté corrupted neon manicure is verkrijgbaar via www.ciate.co.uk of bij de Sephora, voor 18-20 euro.
Liefs, Floor
25/01/2014
/
Previous Post Next Post

3 Comments

 • Reply marlies neerinck

  Oh die wil ik al lang eens proberen! Het ziet er super uit bij jou!

  Liefs,
  Marlies (www.goldenmirrorsandpinkbows.be)

  02/02/2014 at 18:06
 • Reply Linda

  Mega leuk! Ga het ook eens proberen 🙂

  04/02/2014 at 13:24
 • Reply LadyBlueBerry

  Bedankt Marlies!
  Graag zou ik wel hebben dat je je blog niet vermeld in de comments.

  09/02/2014 at 15:30
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  You may also like