Ciaté – Amazing Gracie & Ferris Wheel

Phoe een nagellakswatch is erg lang geleden. Tijdens de examens is het lakken van mijn nagels de ultieme ontspanning dus er komen er weer een heleboel aan! Vandaag laat is jullie heerlijke zachte lentelakjes zien.

Beide lakjes zijn miniflesje van 5ml. Ze zaten in de adventskalender van afgelopen jaar en ik had deze nog steeds niet uitgeprobeerd.
In tegenstelling tot de mini’s van OPI is dit kwastje helemaal niet mini. Mijn pink kan ik zelfs in 1 keer lakken. Geef mij maar lekker veel mini’s om af te wisselen in plaats van een paar full sizes.

Amazing Gracie is een prachtige zachtroze kleur. Hij had wel 3 laagjes nodig om volledig te dekken maar voor de rest is hij prachtig. Lakt prettig, blijft lang en droogt snel. Wat wil je nog meer?
Ferris Wheel is heerlijk babyblauw. Helemaal hip dit seizoen dus. Ook hier weer, 3 laagjes maar 2 was misschien ook wel genoeg gewest. Mooie finish, en idem als Amazing Gracie voor de droogtijd en houdbaarheid.
Ik ben helemaal into de ringvinger in een ander kleurtje. Vaak een feller kleurtje maar soms ook een iets minder opvallend.
Ben je ook zo’n fan van de ringvinger in ene ander kleur?
Hanna
14/06/2014
/
Previous Post Next Post

1 Comment

 • Reply Romina D'Astolfo

  Dat soort zachtroze kleurtjes zijn echt mijn favoriet! Ik denk dat ik er zo wel een stuk of 10 heb 😀 En zo een ander kleurtje op de ringvinger vind ik ook mooi! ^^

  Dainty Ribbons – Beauty Blog + Winactie

  14/06/2014 at 05:12
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  You may also like