Catrice Ultra Stay & Gel Shine Nail System

Posted in catrice, nagels by

1

Catrice zie je hier de laatste tijd niet zo vaak meer voorbij komen. Ik ben namelijk op een punt met zo veel make-up dat ik liever investeer in 1 duur product dan 10 minder goede en goedkope producten. Maar toen ik dit Ultra Stay & Gel Shine Nail System (wat een vreselijke naam!) zag staan wou ik het er graag uittesten.

Het Ultra Stay & Gel Shine Nail System bestaat uit een basecoat en een topcoat. Het zou het effect geven van gelnagels maar dan zonder UV-lamp. Catrice beloofd dat het zo’n 8 dagen lang blijft zitten. Je gebruikt eerst de basecoat, dan een gewoon lakje en dan de topcoat. Groot voordeel is dus dat je geen speciale kleuren moet aanschaffen maar dat het werkt met alle kleuren die je al in je bezit hebt.

2

De basecoat valt voor mij het hardst tegen. Hij is enorm dik en stroperig waardoor het lakken niet zo soepel gaat en je achterblijft met een dikke laag. En dat terwijl er nog minstens 2 lagen andere lak over moeten. Hij droogt wel snel op. Hierna lak ik een kleurtje. Het maakt niet uit of je Catrice gebruikt of een ander merk. Ik heb beide geprobeerd en dat ging even goed.

3

De topcoat heeft een betere structuur en lakt dus ook wat beter. Deze droogt niet super snel op dus als je voor een snelle manicure gaat kan je beter deze topcoat aanschaffen.

4

En dit is het resultaat. Een mooie manicure waar ik niets op aan te merken heb. Maar hoe lang blijft dit zo?

5

Op dag 2 had ik al een kleine beschadiging aan mijn pink en zag ik al wat tipwear. Nu moet ik wel zeggen dat ik niet bepaald stil zit met mijn handen. Die dag had ik de badkamer geschuurd en de afwas gedaan. Als je wat minder hard bent met je handen kan je het wat langer volhouden.

6

 

En dit was mijn rechterhand. Doordat de basecoat zo dik is ligt er een heel dikke laag op mijn nagels en daar kan ik eigenlijk niet zo goed tegen. Ik prul dan tot alles er af is. Ik kon alles er af pulken en in 1x een volledige nagel er af trekken.

Als je dus wat meer zelfbeheersing hebt en wat minder werk verricht met je handen blijft de lak wel langer mooi. Maar 8 dagen lang betwijfel ik ten zeerste. Ik vind het dus niet echt de moeite om je geld in te steken, al is het nog geen €8.

Beide zijn verkrijgbaar voor €3.59 bij Kruidvat.

Hanna

RelatedPost

Previous Post Next Post

1 Comment

 • Reply beautifulday4makeup

  Ik denk dat acht dagen ook wel wat overroepen is
  beautifulday4makeup recently posted…Kies je overwinnaar? Invictus EDT rvan Paco RabanneMy Profile

  18/05/2015 at 09:09
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  You may also like