Cadeautip!

De feestdagen komen eraan en dat wil natuurlijk zeggen, cadeautjes! Ik koop een cadeau voor mijn ouders, voor 2 vriendinnen, mijn zus, mijn broer en mijn vriend. Veel cadeautjes dus. Ik besloot voor mijn vriendinnen en mijn zusje een leuk cadeau samen te stellen. Als je verder klikt zie je hoe.

 Ik zocht 3 dozen en ging ze vullen als echt goodieboxen. Voor mijn zusje had ik meer budget dus haar doos is ook het volst. In de andere 2 dozen zit vrijwel hetzelfde. Ik varieer wat in kleuren maar het zijn net dezelfde dozen. Ik paste ze enkel aan aan de smaak van de meisjes.
De eerste doos.

De tweede doos. Die voor mijn zusje.

De derde doos.

Mijn vriendinnen kocht ik elk 2 mini handcrèmes. De linkse komt van de H&M en de rechtse is van Kruidvat.

In elke doos stopte ik een gezichtsmasker en mijn vriendinnen kregen elke een ander staaltje van een dagcrème en ze kregen neusstrips.

De 3 dozen bevatten ook deze lippenbalsem van Kruidvat, een mini shampoo en een mini kneipp douchegel. Hierin kregen ze elke een andere variant.

Ook stopte ik er een heerlijke geurkaars in, een lakje van de H&M, 2 nagelvijltjes en mijn vriendinnen kregen nog oogschaduw van Catrice.

Mijn vriendinnen kregen elk een paar oorbellen van mij die ik niet meer aandoe, een steen en een geurolie met rozengeur.

Mijn zusje kreeg nog wat extra. Een mascara van essence, lakje van essence en houten bokkepootjes van essence.

En als laatste kreeg mijn zusje nog een desinfecterende handgel van Kruidvat en Blistex Lip relief cream.
Ik kocht alles bij Kruidvat, maar de prijzen heb ik er niet bijgezet. Kruidvat heeft namelijk niet zo een handig systeem van bonnetjes. Alles noemt essence make-up of make-up catrice dus hier kon ik niet aan uit. De dozen van mijn vriendinnen zijn wel zo een 13 euro waart en die voor mijn zusje bijna 20. Bij Kruidvat hebben ze echt een heleboel mini’s en als je net als ik verschillende dozen maakt kan je handige voordeelpakken kopen van producten die samen verpakt zijn.
Zo ik hoop dat jullie ook leuke cadeautjes vinden voor iedereen en mischien is dit wel iets voor jou!
Lady Blue Berry

13/12/2011
/
Previous Post Next Post

Leave a Reply

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

You may also like