Bourjois en Yves Rocher

In Gent shopte ik deze leuke artikelen, klik verder als je ze van dichterbij wil bekijken.

Het 3 in 1 eye pencil van Yves Rocher in 05 vert. Ik had enkel een zwart en bruin oogpotlood dus er mocht wat kleur komen. Dus kocht ik dit oogpotlood bij Yves Rocher voor €3.75. Hij was wel in de sale en kwam van €7.50. Als hij niet in de sale was had ik hem niet gekocht €7.50 is me net wat te veel.

Hij is 3 in 1, oogcontourpotlood, eyeliner, oogschaduw. Slim marketing trucje want het is echt maar een gewoon potlood hoor. Hij blijft wel lang zitten moet ik toegeven en de kleur is wel wat donkerder dan ik dacht, maar nog steeds mooi.

                                    

Ook kocht ik bij Yves Rocher ene mooi naturel kleurtje, Melon nature. Je kan er mee highlighten en een mooie naturel ooglook mee maken.

De oogschaduw bevat 3.3g wat ik dus nooit op krijg. Ik ben wel blij met deze kleur. Zo een kleurtje komt altijd van pas. Ik betalde €4 in plaats van €8. 

Bij Ici Paris XL kocht ik een mooie blush van Bourjois in 34 Rose d’or. Een perfecte naam voor de roze blush met gouden shimmer.

DE blushes van bourjois zitten in een mooi rond doosje en je kan ze openen door op het goude knopje te drukken.

Er zit ook een blush kwast bij, niet van slechte kwaliteit maar mijn eigen is toch net iets beter.

Ik vind het altijd handig als ze er een spiegeltje bij doen. Zo kan je makkelijk met 1 hand bijwerken zonder nog een extra spiegltje vast te moeten houden.

De blush bevat 2.5g en zoals je ziet is het echt een mooie kleur. Je krijgt een gezonde glow over je wangen.

De swatches van links naar rechts, oogpotlood, oogschaduw en blush. Yves Rocher is te verkijgen bij hun eigen winkels en Bourjois is o.a. verkijgbaar bij Kruidvat en Ici Paris XL.
Lady Blue Berry

17/01/2012
/
Previous Post Next Post

Leave a Reply

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

You may also like