Bobbi Brown Shimmer Brick in Apricot

1

 

Een product dat al een eeuwigheid op mijn verlanglijstje stond en ik eindelijk in mijn bezit heb is de Bobbi Brown Shimmer Brick. En het feit dat ik hem kocht bij Saks op 5th Avenue (Shoplog) is toch ook een beetje nice. Klik snel verder voor wat luxe op je wangen.

2

 

Ik HOU van drukknopjes! Het product zit in een mooi glanzend zwart doosje waar je wel erg snel vettige foundation vingers op ziet zitten. Behalve dat kleine detail is de verpakking perfect als je het mij vraagt. Elegant, ligt goed in de hand en gaat makkelijk op. Niet te veel poespas en dat heeft Bobbi Brown ook zeker niet nodig.

3

 

In het deksel zit een grote spiegel verstopt, wat altijd wel van pas kan komen. Hij gaat trouwens ook erg vlot open en dicht, had ik al gezegd dat ik HOU van drukknopjes?

4

 

Deze Shimmer Brick bestaat uit mooie perziktinten met een prachtige gouden glans. Het is duidelijk een alles-in-één product met kleur én glans. Nu kom ik er net achter dat deze kleur een Limited Edition was en waarschijnlijk niet meer verkrijgbaar is. Nu zijn er nog heel wat prachtige kleuren en de kleur die hier het dichts bij in de buurt komt is Nectar volgens mij. Ze zijn stuk voor stuk prachtig en mij spaarrekening vreest dat dit niet mijn laatste zal zijn.

5

 

Dit noem ik nog eens pigment! Dergelijk pigment heb ik nog niet vaak bij een blush/highlighter gezien en als oogschaduw zijn deze Bricks ook super mooi.

6

 

En dit is de kleur in z’n geheel, een prachtige warme perziktint met gouden glans.

7

 

En zo ziet hij er uit op mijn gezicht. Hier heb ik hem vrij subtiel aangebracht om even te tonen dat je met erg veel pigment niet meteen een oranje streep op je wangen hoeft te hebben. Maar kijk dan naar die glans?!

Je hoort het al, Must Have! Mijn excuses om zo positief te zijn over iets dat je niet meer kan kopen maar de andere kleuren zijn vergelijkbaar van kwaliteit en Nectar komt goed in de buurt kwa kleur.
Voor deze glans meot je wel even wat geld over hebben, zo’n €47 maar ik vind het dat zéker zijn geld waard. Je merkt onmiddellijk dat dit super kwaliteit is en het resultaat is prachtig. Love, Love, Love It!

Geef jij gemakkelijk meer dan €40 uit aan een blush/make-up product?

Hanna

Previous Post Next Post

2 Comments

 • Reply Kirsten

  De glans is werkelijk prachtig!
  Kirsten recently posted…Mijn vakantie in Turkije: FotoverslagMy Profile

  10/10/2014 at 10:11
  • Reply LadyBlueBerry

   To Die For!

   12/10/2014 at 20:23

  Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  You may also like