Bobbi Brown Creamy Matte Lip Color – Heart

1

Bobbi Brown is een merk waarop ik regelmatig al kwijlend zit te kijken. Ik heb de Shimmer Brick en ben er zo tevreden van dat ik nog meer moést proberen. Toen mama deze Creamy Matte Lip Color in de kleur Heart meebracht voor mij kon ik natuurlijk niet wachten om hem uit te proberen. Klik snel verder voor de meest perfecte kleur rood ooit!

2

 

 

Waar moet ik beginnen? De formule is ondanks dat hij mat is niet uitdrogend en voelt zacht op mijn lippen. Hij voelt dus heerlijk aan en heeft een minder vieze smaak dan bijvoorbeeld YSL. De huls voelt zwaar aan en is strak zwart met het witte logo. Niets bijzonders maar zeker niet verkeerd.
Maar dan die kleur? Dit is de kleur Heart (nummer 29). Ik wist het meteen toen ik hem opendraaide, dit is hem. Dé perfecte rood. Sneeuwwitje-rood en op het eerste zich écht helemaal perfect. Maar is dit ook zo op mijn lippen?

collage 1

5

7

Natuurlijk! Beter kan echt niet als je het mij vraagt. De substantie benadrukt absoluut geen velletjes en droogt mooi mat op. Ik ben nog steeds méga enthousiast over de kleur. Ook het lief vind deze prachtig en ik krijg er enkel complimentjes over (behalve van papa natuurlijk, die vindt elke kleur té). Ik ben slecht met koele/warme ondertonen dus bepaal dit maar zelf. Als er 1 rode lipstick is uit mijn hele stash die ik zou mogen houden is het deze wel. En dat zegt veel voor iemand met best een grote lipstickstash. Ik draag hem op avondjes uit, feesten maar ook gewoon overdag. Het doet iets met je, zo’n kleur dragen. Je voelt je er zo veel beter en zelfverzekerder door. Nu, voor mij werkt dit zo,  dit zal wel niet voor iedereen zo zijn. Ik kan enkel zeggen, probeer het eens!

Het enige nadeel vind ik de vorm van de stick. Deze is rond in plaats van puntig waardoor aanbrengen niet zo soepel verloopt als anders. Ik zou hem de volgende keer met een lipkwastje aanbrengen. Verder blijft hij wel een hele dag zitten. Hij overleefd makkelijk een hapje en een drankje.
Verder kan ik deze lipstick heel kort samenvatten, namelijk de beste lipstick die zich momenteel in mijn stash bevindt. Inderdaad, Mac en YSL zijn van hun troon gestoten. Het is niet de vraag of ik nog kleuren ga aanschaffen maar wanneer.

3.6g – €26 bij o.a. Parfuma en Bobbi Brown

Pluspunten
Perfecte kleur rood
Houdbaarheid
Substantie

Minpunten
Afgeronde punt
Prijs

Welke lipstick is voor jou hét ultieme?

Hanna

RelatedPost

Previous Post Next Post

3 Comments

 • Reply beautifulday4makeup

  Dat is een mooie en felle kleur
  beautifulday4makeup recently posted…Yves Rocher Zero Defaut flawless skin foundationMy Profile

  25/03/2015 at 11:17
  • Reply LadyBlueBerry

   Inderdaad!

   25/03/2015 at 12:07
 • Reply Jana

  Wow wat een geweldig mooie kleur 😀 x

  29/03/2015 at 20:07
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  You may also like