Bobbi Brown Corrector / Review

1

Bobbi Brown is wereldberoemd om haar concealer maar na een bezoekje aan hun winkel in Brussel kwam ik buiten met hun Corrector in de kleur Bisque. Benieuwd?
2

Ik kreeg een bon voor een 45minuten make-up sessie bij Bobbi Brown in Brussel en maakte daar begin juli gebruik van. De MUA dacht dat de corrector wel wat voor mij zou zijn en oh boy she was right. Een corrector wordt gebruikt om de kleur van eventuele wallen weg te werken. Daarna kan je eventueel nog een concealer gebruiken om de boel wat op te lichten. Bobbi Brown heeft 3 soorten correctors, de Bisque met een roze ondertoon, de Peach met een peachy ondertoon en de Peach Bisque is een mix van de twee. In die 3 soorten hebben ze dan nog een breed gamma aan huidtinten gaande van erg licht tot vrij donker. Ik heb de gewone Bisque maar er is onder andere nog een Porcelain Bisque, Light Bisque, Light-Medium Bisque en zo verder. Als je iemand bent met een heel lichte of net heel donkere huidskleur kan je zeker en vast terecht bij Bobbi.

3

Het doosje is vrij simpel  en gemaakt van plastic. In het deksel zit een mooie spiegel maar verder is het niet veel bijzonders. Nu bon, het blijft een corrector dus veel kan je er niet aan veranderen. Het doosje is vrij klein en bevat 1.4g. In het echt is hij nog veel meer roze als op de foto en ik begreep niet goed hoe dat juist bij mijn huid zou passen.

4

En toch sluit hij perfect bij mijn huidskleur aan en filtert hij al het blauw mooi weg. Ik kan dit prima zonder foundation dragen maar het maakt een enorm verschil als je het mij vraagt. Je hebt er absoluut niet veel van nodig en het mengt mooi met de huid. Je brengt het best aan met een penseeltje en gebruikt daarna je vingers om het wat te doen versmelten met je huid. Ik gebruik het liefst mijn beautyblender om het aan te brengen om dan te eindigen met mijn vinger. Het blijft met wat poeder makkelijk een hele dag zitten. Ik vrees dat ik niet meer zonder ga kunnen. Vrees inderdaad want het is natuurlijk erg duur. Maar het verschil met mijn budget concealers is mij wel erg duidelijk. Het versmelt met mijn huid, trekt niet in de lijntjes en ziet er erg natuurlijk uit.

1.4g – €28.50 o.a. bij Cosmeticary

Pluspunten
Haalt al het blauw weg
Ziet er erg natuurlijk uit
Mooi afgewerkt doosje
Zuinig
Makkelijk in gebruik
Erg breed kleurengamma

Minpunten
Duur
Niet dierenproefvrij

Hanna

Previous Post Next Post

2 Comments

 • Reply Melike

  Prachtig resultaat! Ik wil deze ook al heel lang heel graag, heb wel meerdere reviews gelezen over dat het zo een goed product is.
  PS: Ik volg je blog nu op bloglovin, volg je me terug? X

  27/07/2016 at 14:36
  • Reply LadyBlueBerry

   Ik kan hem alleen maar aanraden!

   27/07/2016 at 14:38

  Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  You may also like