Beauty vs. Brains TAG

Posted in persoonlijk, TAG by
Ik werd door sweetsparklyserendipity getagged om de beauty vs. brains tag te doen. Nu dat leek me wel een goed idee! Zo komen jullie op een ludieke manier wat meer over mij te weten! Lees verder voor de tag.1. Favoriete boek?

Wat een moeilijke vraag om mee te beginnen! Ik lees erg veel en mijn favoriete boek kiezen is dus niet zo makkelijk. Ik denk dat ik dan maar voor 1000 Schitterende zonnen van Khaled Hosseini ga, mijn favoriete schrijver. Ik lees erg graag realistische boeken en dan nog het liefst verhalen die zich afspelen in het midden Oosten. Nu is dat exact waar dit boek over gaat. Ik wil hier geen samenvatting van het boek geven maar het is echt een super mooi boek. Echt ongelooflijk goed.

2. Favoriete quote?

“The beauty of a woman is not in the clothes she wears, the figure that she carries, or the way she combs her hair. The beauty of a woman is seen in her eyes, because that is the doorway to her heart, the place where love resides. True beauty in a woman is reflected in her soul. It’s the caring that she lovingly gives, the passion that she shows & the beauty of a woman only grows with passing years.” 

Een prachtige quote van Audrey Hepburn. Het vat heel mijn visie op schoonheid samen!

3. Engels of wiskunde?

Geef mij maar Engels! Wiskunde ben ik niet super slecht in hoor maar ik vind het gewoon helemaal niet leuk. Engels ben ik dan weer wel goed in, ten minste het lezen, schrijven, luisteren, spreken deel want van grammatica kan ik ook niet veel. 

4. Wetenschappen of kunst?

Wetenschappen! Ik heb de laatste 4 jaar van het middelbaar economie-wetenschappen gevolgd en dat kon mij wel boeien. Kunst is helemaal niet mijn ding, ik ben absoluut niet creatief. Ik kan niet tekenen, niet mooi schrijven en heb (bij wijze van spreken) al moeite met binnen de lijntjes kleuren. 

5. Noem 5 muziekartiesten die je leven hebben veranderd.

Tgo wat een moeilijke vraag. Ik ben niet iemand die echt fan is van een bepaalde groep of muzikant. Ik vind erg veel groepen goed maar weinigen springen er uit voor mij. Als ik er dan toch eentje moet opnoemen ga ik voor K3! Ja inderdaad, K3, maar deze meisjes hebben wel zo ongeveer 4 jaar van mijn leven bepaald. Nu niet meer uiteraard (denk toen ik zo’n 6 jaar was) maar ik was wel fan van die rosse, zwarte en blonde. Wanneer ik nu nog een liedje van hen hoor ken ik vaak nog heel de tekst. Raar maar waar.

6. Favoriete en minst favoriete vak op school?

Minst favoriete is Kennisleer I. Ik HAAT het en ben er dan ook helemaal niet goed in. Over mijn herexamen heb ik dan wel weer een goed gevoel dus hopelijk komt dit in orde. Mijn favoriete is dan weer Antropologie, mede door de prof die dit geeft. Hoe de mens in elkaar zit heeft me altijd al geïnteresseerd en de evolutieleer vind ik ongelooflijk interessant. Ik scoorde dan ook lekker met mijn 15/20.


7. Favoriete ‘celebrity with brains’?

Tgo ik ben niet helemaal thuis in de wereld van de celebrity’s maar Natalie Portman. Ze heeft een universitair diploma in Psychologie en staat ervoor bekend om heel erg met het milieu bezig te zijn. Daar scoor je punten mee!

8. Als je eender wat kon studeren, eerder waar, wat zou het zijn?

Waarschijnlijk iets met beauty. De opleiding ‘beautyblogger’ met vakken zoals fotografie, video’s bewerken, omgaan met pers en nog veel meer. En waar? New York lijkt me zalig maar als het binnen België moet dan blijf ik waar ik ben, in Gent.

9. Wat is jou ‘nerdy’ geheimpje?

Moeilijke vraag, ik heb er niet echt eentje. Echt nerdy is het niet maar ik ben zo van de lijstjes. Ik maak een lijstje voor ALLES, eten, inpakken, to do enz.


10. Beautygurus die je voor meer dan hun liefde voor fashion/beauty bewondert.

Helaas is ze onlangs gestorven maar Talia Joy was zo’n sterk meisje. Ze heeft erg lang gevochten tegen kanker en was daar ook erg openhartig over in haar video’s. Zoek het internet even af en je kan erg veel over haar vinden.

11. Als je blog niet op fashion/beauty gebaseerd kon zijn, wat zou de focus dan zijn?

Eten. Ik ben dol op eten! Helaas ben ik niet zo’n goede kok omdat mijn vriend bijna altijd kookt maar ik eet erg graag.

12. Noem enkele dingen waardoor je geobsedeerd bent die anderen raar zouden vinden?

Ik ben lichtjes autistisch op sommige vlakken. Voor elke dag heb ik een hele planning in mijn hoofd en wanneer er iets verandert word ik daar helemaal gek van. Zelf wanneer het iets heel leuk is dat gebeurt (denk aan een verrassingsfeestje) kan ik me er erg in opwinden. Heel vervelend.

13. Noem 5 mensen die jou inspireren (geen vrienden of familie).

Vrienden en familie zijn vaak mijn grootste inspiratie dus dit is weer een erg moeilijke vraag.
Ik heb echt werkelijk geen idee. Ik haal mijn inspiratie van overal, tijdschriften, andere blogs, op straat. Ik kan dus onmogelijk 5 mensen noemen.14. Wie is jouw intellectuele soulmate?

Mijn vriend Birger. Verder uitleg is hierbij niet nodig veronderstel ik.

Zo dat was het! Hopelijk vonden jullie het erg leuk en bij deze tag ik jullie allemaal!

Welke TAG moet ik de volgende keer doen?


Bron foto 1 2 3 4 5 6 7

Llady Blue Berry
27/09/2013
/
Previous Post Next Post

Leave a Reply

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

You may also like