Babyliss pro styler ionic 5 functies

Op het pers event van Making Waves werd mijn aandacht getrokken door deze stijltang, krultang in één van Babyliss. Ik heb er spijtig genoeg zelf geen maar toch wou ik deze aan jullie laten zien.

Ik ben slecht met kapsels, heb nog nooit zelf mijn haren gestijld of gekruld. Enkel met mijn haardroger kan ik een beetje overweg. Verwacht van mij dus niet te veel op dit gebied.

De pro styler ionic (ref. ST290E) heeft 5 verschillende functies die ik later nog ga uitleggen.
De styler heeft 3 platen en een roterende cilinder, dat zou er voor zorgen dat het haar steil glad en soepel wordt. De cilinder kan draaien in de 2 richtingen en is ook afneembaar zodat je deze makkelijk kan schoonmaken. Het oppervlak is keramisch, wat je haren zo min mogelijk beschadigd en kan tot 200°C, oppassen met je vingertjes dus! De temperatuur kan je instellen op !11! verschillende standen en de ionen functie zou ervoor zorgen dat je haar niet gaat kroezen. De kammen zijn ook afneembaar en wanneer je de tang vergeet uit te schakelen doet hij het wel zelf voor jou. De snoer draait mee dus je raakt nooit in de knoop, iets wat mij sowieso zou overkomen.
Nu de 5 functies!
  • Volume geven aan je haarwortels. Ik kende nog geen tang die dit zou kunnen dus dat lijkt me al geweldig!
  • Glamoureuze krullen. Geef je steile haar een glamoureuze toets door er prachtige volle krullen in te maken.
  • Super steil. Nu het omgekeerde van de vorige functie!
  • Enkel in je punten wat krul voor de nonchalante look.
  • Souplesse en glans door de ionische functie. De pro styler is uitgerust met een draaiende cilinder die de haarvezels verzacht en het natuurlijke volume van uw haardos in stand houdt, voor een glad en zijdezacht resultaat.

Je kan er dus ontzettend veel verschillende looks mee maken en dat allemaal met 1 toestel.

Een nadeel dan weer is dat het €99.90 kost en deze beautyblogger voorlopig geen centjes heeft daarvoor!
Spijtig dat ik de tang niet zelf in mij bezit heb om hem te testen maar ik hoop dat jullie ook iets hadden aan deze review. Misschien dat er ooit een echte komt en het is een leuk idee voor onder de kerstboom!
Llady Blue Berry

16/11/2012
/
Previous Post Next Post

Leave a Reply

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

You may also like