Anti-verveeltips van leukespellen.be bij regenweer

Posted in Gesponsord by
Blue Berry
De vakantie komt er aan en zoals we van ons landje gewend zijn kan het dan al eens regenen. Verveling? Dan moet zeker en vast verder lezen.

Is het buiten pijpenstelen aan het regenen en je hebt helemaal niets te doen? Geen zorgen dan heb ik een leuke website voor jullie, leukespellen.be. Ze hebben duizenden spelletjes en voor elk wat wils. Actie, avontuur, puzzels, opmaken, bediening, bedenkt het en er is een spelletje van.
Ik wil jullie graag mijn favorieten laten zien!
Mc Serve is een spelletje waar ik vroeger echt aan verslaafd was! Je staat in de Mc Donalds en moet je klanten bedienen door frietjes te bakken, hamburgers te maken en dringen te nemen. Ik vond het werkelijk een verslavend spel en speelde het uren lang! 
Een spel waar ik nog steeds verslaafd aan ben is Spider. Mijn vriend heeft op zijn mp3 staan en ik speel het constant. Mijn dag is niet compleet zonder spider te spelen, erg maar het is zo. Je moet er best wel voor nadenken maar niets beter dan je brein trainen!
Omdat dit toch een beautyblog is het ik het leukste beautygerelateerde spelletje uitgezocht, Mijn favoriete kapsel. Je moet proberen het kapsel op de foto na te maken, niet heel moeilijk maar af toe zitten er wel moeilijk tussen. Erg leuk vooral als je wat jonger bent, zo kan je oefenen voor later! Voor de meiden zijn er nog veel meer leuke meisjes spelletjes te spelen. Deze hebben vaak te maken met opmaken, aankleden of verschillen zoeken. Als je je dus wilt vermaken met het opmaken van anderen of het uitproberen van outfits, dan zijn deze spelletjes heel geschikt.
Nu weet je weer wat te doen wanneer het tijdens de vakantie toch geen mooi weer is!

Spelletjes spelen op Leukespellen.be

Llady Blue Berry
11/07/2013
/
Previous Post Next Post

1 Comment

  • Reply DREAMxLOVELY

    Ik denk dat ik hier nu toch echt wel te oud voor ben (19jaar) Liefs, x

    12/07/2013 at 15:14
  • Leave a Reply

    CommentLuv badge

    Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.